Tai būtų sensacija! Girkinas perspėjo Putiną apie didžiulę išdavystę  ()

Igoris Girkinas užsiminė, kad jei jis būtų Putinas, jis nepasitikėtų Turkijos prezidentu Recepu Tayyipu Erdoganu, kai jis paleido Azovo vadus iš nelaisvės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs prorusiškų kovotojų lyderis Igoris Girkinas mano, kad po kelionės į Turkiją Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas gali atsidurti Hagoje.

„Vladimiro Putino vietoje nerizikuočiau priimti Erdogano pasiūlymo susitikti su juo Turkijoje, nes tikimybė, kad mūsų prezidentas gaus pranešimą apie būsimą perkėlimą į Hagą, akivaizdžiai didėja“, – siūlė Girkinas.

Jis citavo Putino atstovą Dmitrijų Peskovą, kuris teigė, kad Ankara pažeidė susitarimus, paleisdama Azovo lyderius, o Rusijai esą niekas nepranešė.

 

Po valandos Girkinas paneigė Peskovo paskleistą informaciją.

Azovo pulko vadų grąžinimo į Ukrainą operacija buvo atlikta prezidento administracijos prašymu, siekiant nukreipti visuomenės dėmesį nuo „Wagner“ sukilimo pasekmių“, teigia teroristas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(25)
(0)
(25)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()