„Apple“ nori užimti „Microsoft“ vietą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bICEQ 2010-05-28 21:37
Apple - stengiasi, kazka daro, ir kasmet mus stebina. Microsoft.. AM.. HM.. Kas pasikeite per paskutinius 3 metus? Nauji win ir nauji office? Bet kokiu atveju tikrai nenustebsiu kai Microsoft'as atsidurs antroje vietoje, ir kai Apple atnes revoliucija i pasauli
infoguru 2010-05-28 21:43
Šiaip neesu didelis Apple "fenas", bet šaunu, kad jie įneša konkurencijos ir inovacijas. Dar gerbiu juos už tai, kad naudoja UNIX - tikrą PC OS, o ne kažkokią chaltūrą. O kad jie kuria kokybiškus produktus tai faktas. Aną dieną pas mus buvo iš televizijos atvažiavęs studentų praktikai ieškotis žmogus, tai kai studentai paklausė dėl Adobe Premiere tai tas šviesiai tiesiai pasakė - Mac + FinalCut PRO. Kur rimtas darbas - ten UNIX/Linux, o kur žaidimai - tinka ir langinės.
moo 2010-05-28 21:48
Drakonas mirsta. Tegyvuoja drakonas.
KeeperMustDie 2010-05-28 22:26
Turbut apie rimta darba mazai ismanai kad taip sneki? Rimtos programos veikia tiek ant Windows tiek ant linux ir "rimtas" darbas nera niekaip susijes su OS. Desktop OS - tai ne kas kita kaip failu exploreris, patogus interface'as bei veikimas kuris nestabdytu darbo. Ta suteikia tiek linux, tiek windows, tiek MacOS. Tik aisku "ismanantis" zmones viska sugeba kazkaip paskirstyti... Ka is sito dalyko ismokom? MS per daug savo produkcijos dalino uz dyka, suminkestejo visai, reikejo melzti vartotojus kaip karves, tada neuzleistu savo pozicijos.
tauttvisz 2010-05-28 22:27
Nu cia tai naujiena. Gal privers microsofta labiau pasistengti, konkurencija tik i nauda
feed73 2010-05-28 22:59
Maicrosofto gaminiai kartais būna tikras Š. Pvz. Microsoft Office 2003 metų man patinka, o va 2007 metų vartotojo sąsaja siaubingai nepatogi. Windows Vista - išvis nesuprantu kam ji reikalinga, man žymiai geriau XP. O apie Obuoliuką susidariau tokią nuomone, jei jo neturi tai tipo tu nekietas, neturi skonio. Dizainas Aplle tikrai neblogas, bet kaina su dvigubu antkainiu. Nežinau kaip dabar bet ankščiau Aplle kompiuteriai būdavo pardavinėjami tik su jų operacine sistema ir programų paketu, ir gamyntojai teikdavo, jog pirkdami mūsų MacBook kompiuterį jūs kartu įsigyjate ir operacinę ir programas visiem gyvenimo atvejams (kažkaip panašiai skambėdavo). Mano akimis Aplle atrodo dar didesnė monopolistė nei Windows.
faktas 2010-05-28 22:59
Konkurencija gerai, bet aš mieliau būsiu priklausomas nuo švelnesnę rinkodaros sistemą taikančios M., nei nuo žiaurus, viską blokuojančio A.
Seip 2010-05-28 23:04
Heh, patiko ilustracija - "blogio" ir "gerio" kova ...
nerka11 2010-05-28 23:41
Kazkaip nesuvokiat cia nieko ... Matot esme ta kad mums reikia ju abieju, jie palaiko tai del ko Windows lieka paprastiems vartotojams o apple bent jau studentams ... Noriu pasakyt kad jei apple perimtu rinka jums automatiskai tektu keistis patirti ... jusu ofisai butu pamirsti viskas i apple orientuota ... Prasidetu nauja kekeju era, Windows galima sakyti liktu pamirsta visi geri tikslai ir blogi eitu i maca Kompiuteriu kainos butu didesnes kol windows egzistuos, zinoma nepamirskim nemokamu linuxu .. kurie rodos temps ilgiau nei jie abu ... D Nu zodziu visai nesinori kad zmones perreitu i macus, daug kas pasikeistu ir tikrai ne i gera Sakoma, kas nesusidora su pasikeitimais, zusta ... Nu pagyvensim, pamatysim ... O siaip jauciu dar daug ko isgirsim
wolas 2010-05-29 01:13
Deja, vakar „Apple“ sulaukė ne vien tik gerų naujienų. Deja?!!?... Niekaip nesuprantu kodėl žmonėms patinka kai juos "daro" juo labiau "daro" juo labiau patinka... Jeigu apple užvaldytų tiek OS rinkos kiek Windows OS tai pas obuolį atsirastų "apple store" kaip kad pas iphone programos neinstaliuosi jei jos nebus toje sušiktoje parduotuvėje dar pridėtų apribojimų, kad negalima naudoti cross compiler'ių ir jūs rūkytumėt visiškai (adobe flash pas iphone nėra ne dėl to, kad adobas neparašė jo) atsimerkit vieną kartą arba purtysit piniginę smarkiai. Windows blogai, bet apple... Nuo vilko ant meškos.
edgarasf123 2010-05-29 01:18
apple kompiuteriai brangus nes jie kokybiskai pagaminti, todel juos apsimoka pirkti ir ilgai turetu tarnaut (beto pagrinde technikos kokybe priklauso daugiausiai nuo kondiku, pvz sugedo vga, tai as perlydziau i naujus kondikus ir toliau veike kaip naujas)
faktas 2010-05-29 01:26
Labai gaila, kad niekaip nerandu nuorodos (tikiuosi, kad kas nors ras). Kompiuterių statistika pagal gedimą Apple net labai nepalanki. Kiek pamenu, jie genda daug dažniau už Asus, Toshiba ir n kitų. O kokybė yra reklaminis triukas, nes jie kiekvienoje reklamoje mini kokybę...
Evaldas 2010-05-29 10:27
Kokybiskas stilius gal. Daugiau abejoju ar kas butu : ) Geras marketingas ir reklama, daugiau nieko.
stiklas 2010-05-29 10:56
Galiu pasiteiraut kiek kompų esi turėjęs? ta neišpasakyta kokybė - tai marketingo triukas ir tas pasakymas, kad va nusipirxi kokybišką brangų kompą ir naudosi jį dešimt metų - visiškas briedas. Pagal Muro dėsnį, vien procesorių pajėgumai per metus padvigubėja, ir kad ir kokį kokybišką kompą nusipirksi, pilnavertiškas jo naudojimas tikrai netruks ilgiau 3-4 metų, kadangi po tokio laikotarpio kompai tikrai pasensta ir atsilieka nuo naujų technologijų keliais kartais, naujos programos nebepasileidžia, stringa ir t.t. taip kad nematau jokio reikalo kišti kelis kart daugiau pinigų į kompą, kuris bet kuriuo atveju greitai nuvertės.
enternald 2010-05-29 11:22
Apple gamina perkainuotą šlamštą, tai kas mane gąsdina . Permokėk už viską, čia turbūt Apple strategija. Kiek HDD naujas kainuoja iš apple, vos ne dvigubai, nors naujas WD kietasis diskas vos ne dvigubai pigiau. Kokybė tik reklaminis triukas (tas pats fuflo, kartais koks Dell mažiau problematiškas už Apple įrenginį). Net jų reklama melaginga, jei "think diferently" reiškia pirkit absoliučiai vienodus įrenginius, kuriuos pritaikyti sau neįmanoma (beveik), mažai keičiamą OS, nu tada nežinau...
Manvydas 2010-05-29 11:37
Apple - mokėk tik už dizainą. Čia tik persivalgę amerikiečiai gali taip daryt.
ciunamis 2010-05-29 11:47
bliamba koks senas krienas. matai jam nepatogu. juk tam ir buvo, atnaujinimai, kad butu patogiau ir kaip sakoma viskas "po ranka". 100 proc. duodu, kad kai pasirodė xp tu ją keikiai ir tiek prisiekinėjai, kad už win2000 geresnių nėra.
KeeperMustDie 2010-05-29 12:02
Cia jau daug buvo sneketa - 2007 vartotoju sasaja ilgiau ja panaudojusiu zmoniu nuomone yra zymiai patogesne. As aisku budamas nauju versiju maniakas iskart ivertinau labai gerai Ribbona, pamatysi - dabar kai net paintas ribbonas, manau greitai ant PC butent toks GUI uzvaldys rinka ir zmones pamirs senaji GUI su file/edit/... issiskleidzianciais menu punktais. Na del XP - ok, suprantu, kai kuriems isvaizda nerupi, gadgedtais nesinaudoja(arba nezino kad yra ju pilna prikurta ir galima uz dykas siustis), PowerSehllai visokie isvis nezinomas dalykas. Nu suprantama, nieko cia blogo. Bet nereikia varyti ant naujos versijos, nes kitiem gal labai naudingu ir puikiu dalyku atsirado ant Vistos ir Win7, o nieks kolkas taves ir nevercia pereiti ant ju - patinka, naudok XP. Cia tau ne Mac - kur tu neturi savo pasirinkimo, darai kaip apple nori.
Rojus 2010-05-29 12:07
Windows 7 išviso revoliuciniai.... net nėra ką lyginti su XP. Kol neišbandžiau taip pat sakiau, kad XP geriausi... bet pabandęs Win 7 nenoriu jokių XP. O dėl Office 2007 pradžia buvo sunki, bet kai pripratau vėl nenorėčiau grįžti prie 2003. Tai tiek. O Apple tai kaip graži, padažyta, durna mergina
infoguru 2010-05-29 12:20
Vaikuti mielas, niekas apie vieno vartotojo desktopą ir apie pavienes programas nešneka. Pasileisk Maya, Premiere pilnu pajėgumu tuo pačiu metu ant Unix ir langinių.. tada pašnekėsim.