[ŽT] Nušluota viskas. Liko tik sienos. Skelbiami šiurpūs vaizdai iš viešbučio „Diuna“, kur buvo apsistojęs Putino generolas (Foto)  ()

Internete pasirodė sunaikinto viešbučio „Diuna“ nuotraukos.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-07-16 [ŽT] Nušluota viskas. Liko tik sienos. Skelbiami šiurpūs vaizdai iš viešbučio „Diuna“, kur buvo apsistojęs Putino generolas (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Liepos 11 dieną Ukrainos artilerija atakavo prieš Berdiansko viešbutį „Diuna“, kuriame buvo apsistojęs ir generolas Cokovas.

Tą pačią dieną informacija apie jo likvidavimą buvo patvirtinta Rusijos Federacijoje, kai per vieną propagandos laidą kalbėjo Valstybės Dūmos deputatas Guruliovas.

Liepos 14 d., internete pasirodė sunaikinto viešbučio „Diuna“ nuotraukos.

Rusijos Federacija įsitikinusi, kad dar vienas V. Putino generolas buvo pašalintas naudojant „Storm Shadow“ raketas.

Pats viešbutis buvo įsikūręs okupuoto Berdiansko nerijoje. Cokovas vadovavo 58-ajai jungtinei rusų ginkluotųjų pajėgų armijai, kuri Zaporižios kryptimi vykdo gynybinius mūšius prieš Ukrainos ginkluotąsias pajėgas.

Gali būti, kad raketos atakos metu viešbutyje buvo ir kiti RF ginkluotųjų pajėgų pareigūnai. Cokovas ne tik vadovavo gynybai Zaporižios krypties, bet ir didelei atkarpai, prasidėjusiai nuo Donecko srities ir pasibaigusiai naujosios Kachovkos krantine.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(37)
(0)
(37)

Komentarai ()

Susijusios žymos: