„Man nelaiko nervai. Jis yra visiškas idiotas!“ KGB agentas skelbia, ką padarė Putinas  ()

KGB karininkas išsityčiojo iš Putino plano ir strategijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

V. Putinas neturi jokios strategijos ir plano kare su Ukraina ir yra absoliutus nulis kariniuose reikaluose, pareiškė buvęs sovietų žvalgybos karininkas Sergejus Žirnovas.

Sergejus Žirnovas, buvęs aukštas žvalgybos, KGB tarnybos karininkas, priminė, kad V. Putinas pernai pradėjo karą, tikėdamasis per tris dienas užimti visą Ukrainą, kaip 2014 m. Krymą. „Tačiau kariniu požiūriu visas šis „bajeris“ nebuvo parengtas, todėl, kai pernai man buvo užduodami klausimai, buvau įsitikinęs, kad Putinas nepradės karo, ir tai buvo tik gąsdinimas, nes pasienyje su Ukraina jo sutelktos pajėgos neleido pradėti jokio visuotinio karo. Tačiau Putinas pradėjo šį karą, t. y. įrodė, kad yra visiškas idiotas kariniuose reikaluose“, - sakė ekspertas interviu su Jevgenija Kutnova „YouTube“ kanalui „Fabrika novin“.

Be to, S. Žirnovas atkreipė dėmesį ir į tai, kad V. Putinas nuolat kaip papūga kartoja frazę „viskas vyksta pagal planą“, nors jau 17 mėnesių viskas vyksta visiškai ne pagal planą.

„Būtų juokinga jo klausytis, jei kiekvieną dieną Ukrainos fronte nežūtų taikūs žmonės ir kovotojai“, - pridūrė analitikas.

 

Tada ekspertas apibendrino: kadangi V. Putinas yra visiškai nerealus žmogus, gyvenantis kažkokiame savo virtualiame pasaulyje ir statantis kažkokias savo oro pilis, jis negali turėti realios strategijos kare su Ukraina.

„Mane erzina jo samprotavimai, nes negaliu ilgai klausytis tokių nesąmonių, bet privalau, nes turiu dirbti, o tai man labai kerta per nervus“, - prisipažino S. Žirnovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(153)
(1)
(152)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: