„Siūlau daryti tai, ką kiti jau padarė.“ „Mi6“ vadovas rusams pateikė netikėtą pasiūlymą  ()

„Mi6“ vadovas pateikė rusams pasiūlymą: „Po J. Prigožino maišto gilūs įtrūkimai“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Didžiosios Britanijos žvalgybos Mi6 vadovas Richardas Moore'as paragino rusus bendradarbiauti, kad karas būtų kuo greičiau baigtas. R. Moore'o pareiškimą paviešino BBC.

„Kviečiu juos (karu nepatenkintus Rusijos Federacijos piliečius – red.) suvienyti jėgas. Mūsų durys visada atviros. Jūsų pasiūlymą teikti pagalbą vertinsime atidžiai ir profesionaliai, užtikrindami patikimą paslapčių, kuriomis pasidalinsite su mumis, saugumą.

Kartu dirbsime, kad šis kraujo praliejimas baigtųsi. Rusai gilumoje žino, kad V. Putino argumentai užpulti giminingus slavus yra netikri, melo ir fantazijų mišinys. Siūlau jiems daryti tai, ką kiti jau padarė per pastaruosius 18 mėnesių ir vienytis su mumis“, – sakė „Mi6“ vadovas.

Jis patikino, kad Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas yra per silpnas ilgai kariauti šį išsekimo karą. Maskva taip pat neturi šansų laimėti. O įrodymas, kad viskas griūva – karinis „vagneriečių“ maištas. Jis pademonstravo Kremliuje iškilusius „gilius įtrūkimus".

 

Pats maištas, anot R. Moore'o, buvo „žeminantis“ Rusijos diktatorių. Norėdamas „išgelbėti savo kailį“, jis turėjo derėtis su sukilėliais, pažadėdamas jiems saugumą ir baudžiamųjų bylų panaikinimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(58)
(2)
(56)

Komentarai ()