[ŽT] Žuvo du 1430-ojo pulko vadai. Skelbiama, kas nutiko (Foto)  ()

Zaporižios kryptimi pašalinti du aukšto rango RF ginkluotųjų pajėgų karininkai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Liepos 18 d. Maskvoje atsisveikinta su dviem aukšto rango kariais iš RF ginkluotųjų pajėgų 1430-ojo artilerijos pulko. Ukrainos kariuomenė juos likvidavo Zaporižios kryptimi.

Tai paskelbė tinklaraštininkas Necro Mancer, kuris stebi informaciją apie Rusijos agresiją. Viename iš Z šaltinių jis rado pranešimą apie RF ginkluotųjų pajėgų pareigūnų laidotuves.

 

Žuvusieji yra bataliono vado pavaduotojas kapitonas Sergejus Poliakovas su šaukiniu „Penza“, taip pat šio pulko žvalgybos vadovas majoras Maksimas Lukaninas. Abu žuvo liepos 11 d. per Ukrainos atsakomąjį puolimą Zaporižios kryptimi.

 

Štai ką apie jų likvidavimą rašo „Z-šaltinis“: „Liepos pradžioje, per Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimą, buvo surengtas tikslus karinis smūgis vienam iš pastatų, kuriame slapstėsi personalas, pastatas sugriuvo... Netoliese buvę Lukaninas ir Poliakovas nedelsdami pradėjo organizuoti gelbėjimo operacijas, gelbėjo išlikusius, tačiau priešas pristabdė šiuos darbus ir paleido dar vieną raketos smūgį, kurio metu žuvo du karininkai.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(120)
(6)
(114)

Komentarai ()

Susijusios žymos: