Šoigu košmariškas sapnas. Kada Rusijai tikėtis naujos „juodosios gulbės“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

justt 2023-07-20 15:15
tai gal tehnologiju rasliavotojas pagailes putkos ir nusius baltaja zasy kaip atsvara juodajai gulbei?
Magnus 2023-07-20 17:59
Tarp kitko, rusijai svarbu dar kuriam laikui pratęsti šį karą. Rusija turi vieną didžiausių kalėjimo populiacijų, apyktiksliai suskaičiuotų iki 700 000 įkalintų. Visi kaliniai yra aktyviai verbuojami, pradžioje į 'Wagner' gretas bei šiuo metu į reguliariają Rusijos armiją, bei Storm Z būrius. Pasibaigus kaliniams galėsime tikėtis karo pabaigos. Tiek Putinas, tiek V. Zalenskis, tiek Vakarų lyderiai yra pasiruošią mažiausiai dar vieneriems metams karo.
Kyborg 2023-07-20 20:18
Gal vis tik galėtum argumentais pagrįsti, kodėl tai rusijai naudinga? Pageidautina skaičiais: koks kalinių / ne kalinių satykis tarp žuvusių ? Kiek per metus skiriama kalinių išlaikymui? Kiek kaliniai rusijai uždirba? 67% kalinių dirba (miško ruošos darbai ir pan). Kiek rusijos biudžetui kainuos papildomi metai karo? Už kokią sumą karinės technikos per metus neteks? Kiek metų prireiks, kad tą per metus prarastą karinę techniką atkurtų?
immortallt 2023-07-21 08:04
Kiek prarado pinigų iš naftos ir dujų eksporto į vakarus vs kiek kainuoja kalinių išlaikymas. Kodėl kalinių tiesiog nebuvo galima išnuodyti/numarinti badu/sušaudyti, ką sėkmingai dabar daro Ukrainoje?