„Putinas patiria rimtus atminties priepuolius.“ Internetą sprogdina video iš susirinkimo  ()

Žurnalistai paskelbė vaizdo įrašą, kuriame užfiksuotas Vladimiro Putino pokalbis su Rusijos pareigūnu Ivanu Štokmanu. Kremliaus vadovas negalėjo pakartoti ką tik paskelbto vieno iš vaikų amžiaus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-07-21 „Putinas patiria rimtus atminties priepuolius.“ Internetą sprogdina video iš susirinkimo  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos prezidentui Vladimirui Putinui per diskusiją Kremliuje nepavyko teisingai pakartoti mero pavaduotojo vaiko amžiaus. Šis atvejis sukėlė daug gandų apie Rusijos režimo vadovo pažintinės sveikatos būklę. Apie tai rašo „Newsweek“.

Nepatvirtinti gandai apie V. Putino sveikatą pradėjo sklisti, ypač prasidėjus plataus masto invazijai į Ukrainą. Be kita ko, buvo pažymėta, kad Rusijos Federacijos prezidentas serga vėžiu, Parkinsono liga ir net demencija. Kremliaus režimo atstovai savo ruožtu tikina, kad jų lyderis po dviejų dešimtmečių valdymo vis dar yra geros sveikatos.

Tačiau nerimą keliančius gandus V. Putino šalininkams pakurstė filmuota medžiaga iš susirinkimo „Rusija – galimybių šalis“, vykusio trečiadienį, liepos 19 d. Susirinkimai pradėti 2018 metais, siekiant paremti gyventojų verslo iniciatyvas.

 

Žurnalistai paskelbė socialiniame tinkle „Twitter“ patalpintą vaizdo įrašą apie V. Putino pokalbį su Rusijos pareigūnu Ivanu Štokmanu, kuris išsamiai papasakojo apie savo karjeros kelią – nuo ​​darbo kepykloje iki IT verslo kūrimo.

Karine uniforma apsirengęs vyras sakė tapęs Nižnij Novgorodo mero pavaduotoju – šiose pareigose buvo atsakingas už informacines technologijas, turizmą ir verslo plėtrą.

Tačiau, anot jo, dėl patriotinio polėkio jis nusprendė kariauti, nes „dabar sprendžiama šalies ateitis“.

 

Toks sprendimas jam kilo būnant užmiestyje su sūnumi. Putiną ši istorija sužavėjo ir jis pavadino šį atvejį būdingu visai Rusijos Federacijai. Jis paklausė, koks yra rusų „patrioto“ vaikų amžius, sakė, kad vienam 9, kitam 23. Prezidentas atsakė: „Matai, jauniausiam lygiai treji metai“.

Tada jis padėkojo mero pavadutojui už sprendimą stoti į Rusijos armijos gretas.

Įrašas socialiniame tinkle „Twitter“ sukėlė spėliones apie Rusijos prezidento atminties būklę.

Kažkas pastebėjo, kad V. Putinas, žiūrėdamas į lubas, kažką murmėjo. Kai kurie mano, kad tai artėjančios demencijos požymis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(16)
(1)
(15)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: