[ŽT] Jei pavyks, bus geriausia reklama pasaulyje. „Rheinmetall“ sugalvojo, kaip apsaugoti savo gamyklą Ukrainoje  ()

Ukrainoje gali atsirasti gamykla, išleidžianti koncerno „Rheinmetall“ įrangą. Rusija siautėja vien apie tai pagalvojusi. Teroristinė šalis ėmė grasinti smūgiais gamyklai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Rheinmetall“ generalinis direktorius Arminas Pappergeris teigė, kad po Rusijos grasinimų koncernas neatsisakė idėjos statyti Ukrainoje gamyklą.

Vokiečiai planuoja ją apsaugoti. Visų pirma, naudojant pačių gaminamas oro gynybos sistemas, rašo „Bild“. Ir jei tai pavyks, vokiečių ginklų paklausa šaus kaip ant mielių.

„Mums, „Rheinmetall“, pagrindinė užduotis yra remti mūsų Ukrainos partnerius kovoje už laisvę ir demokratiją ir kuo greičiau patenkinti jų neatidėliotinus poreikius,“ – sakoma žinutėje.

Rusija siautėja dėl „Rheinmetall“:

  • Koncernas „Rheinmetall“ bendradarbiaudamas su „Ukroboronprom“ Ukrainoje atidarys šarvuočių gamybos gamyklą. A. Pappergeris tuomet pabrėžė, kad ukrainiečiai bus mokomi valdyti gamykloje gaminamą įrangą. Jei viskas vyks pagal planą, gamykla gali pagaminti iki 400 tankų per metus.
  • Kol kas tiksliai nežinoma, kur gamykla veiks. Kartu pabrėžiama, jog tai įvyks greitai. Dmitrijus Medvedevas žiniasklaidoje jau padarė beprotišką pareiškimą apie „Kalibrų sveikinimus“. Tuo tarpu Rusijos užsienio reikalų ministerija pareiškė, kad gamykla „taps teisėtu taikiniu“ okupantams.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(95)
(2)
(93)

Komentarai ()