Grėsminga žinia Ukrainai. „Tai labai rimtas ginklas. Vienas iš geriausių“  ()

Įvardijo didžiausią Rusijos aviacijos keliamą grėsmę Ukrainai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos karinių oro pajėgų pranešėjas Jurijus Ihnatas Rusijos naikintuvus „Su-35“ įvardijo kaip pagrindinę okupantų aviacijos keliamą grėsmę Ukrainai.

Jis tai pasakė interviu „RBC-Ukraine“.

Pasak jo, „Su-35“ yra vienas geriausių lėktuvų ir pagrindinė grėsmė Ukrainai.

„Turime tai pripažinti. Jis vis dar yra technologiškai pažengęs ir turi rimtų ginklų. Viena pavojingiausių mums raketų yra R-37. Galbūt jie jų neturi daug, bet jie jau panaudojo šias raketas prieš mūsų lėktuvus“, – sakė Ihnatas.

Jis pažymėjo, kad šių raketų nuotolis galimai siekia 380 km, tačiau ukrainiečių pilotai skeptiškai žiūri į tokius rusų pareiškimus ir mano, kad jos pasiekia 200+ km.

„Be to, orlaivyje pagrindinis dalykas yra radaras, tai galimybė matyti taikinį, taikymo ir navigacijos sistema, kuri gali matyti priešą, tai yra lydėti ir šaudyti į kelis oro taikinius vienu metu. Ir „Su-35“ ją turi. Be to, jis turi apsaugos priemonių, elektroninio karo priemonių“, – apibendrino Ihnatas.

 

Ihnatas pabrėžė, kad naikintuvų F-16, taip pat „Patriot“, NASAMS, IRIS-T ir kitų oro gynybos sistemų buvimas lems, kad Ukraina kontroliuos oro erdvę virš laikinai okupuotų teritorijų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(21)
(11)
(10)

Komentarai ()