„Jis vienintelis žino.“ Skelbiama, kodėl Putinas jokiais būdais negali nužudyti Prigožino  (1)

Jevgenijus Prigožinas po savo įvykdyto maišto ne tik nebuvo nubaustas, bet ir toliau garsiai kalba. Šį kartą „Wagner“ lyderis pažadėjo Baltarusijos armiją padaryti „antra pasaulyje“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos opozicijos politikas Genadijus Gudkovas pabrėžė Jevgenijaus Prigožino gebėjimą atliepti visuomenės lūkesčius. Jis taip pat pažymėjo, kodėl Vladimiras Putinas vis dar palieka jį gyvą.

Apie tai jis papasakojo „24 kanalui“.

Prigožinas greičiausiai turi rimtos informacijos, dėl kurios Putinas yra labai pažeidžiamas. Prigožinas yra atsakingas už Rusijos diktatoriaus kapitalo – deimantų, aukso – išsaugojimą.

„Antrasis variantas pasiteisino, nes dabar nėra nė vieno kompromituojančio įrodymo prieš Putiną. Juk nėra nieko, kas galėtų jį labiau sukompromituoti, nei jis jau yra sukompromituotas. Jis yra karo nusikaltėlis, budelis, šmėkla“, – kalbėjo opozicijos politikas.

 

Putinas taip pat yra apsupęs save neįtikėtina prabanga, išleidžia sau didžiulius pinigus ir gyvena rūmų bunkeriuose.

O Prigožinas, anot Gudkovo, greičiausiai Afrikoje laiko Putino pinigus, papuošalus ir turtą, o kaip juos iš ten gauti, žino tik „Wagner“ vadovas. Galbūt tai išgelbėja jo gyvybę ir paaiškina, kodėl Prigožinas elgiasi taip drąsiai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(26)
(2)
(24)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)