[ŽT] „Žmonės - svarbiau.“ Putinas pribloškė savo elgesiu, skelbiama kas čia ne taip (Video)  ()

Vladimiras Putinas retai rodosi viešumoje. Tačiau po susitikimo su Aleksandru Lukašenka Putinas visgi išėjo ir fotografavosi su žmonėmis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pagal blogiausią Rusijos propagandos tradiciją, prie Putino buvo grūdami vaikai. Reikia pasakyti, kad atrodė, kad jie labai apsidžiaugė pamatę Putiną ir noriai su juo fotografavosi.

„Bunkerio senelis“ buvo paklaustas apie karantiną. Į ką jis pompastiškai atsakė „žmonės yra svarbesni“. Kokį karantiną 2023 metais? Na, susitikimas su Putinu yra didelė procedūra, turinti ir medicininį komponentą. Dėl to kartais naudojamas labai ilgas stalas, kad svetimi žmonės nuo diktatoriaus būtų atskirti.

Žurnalistai išsiaiškino, su kuo buvo nufotografuotas „bunkerio senelis“, nes tie žmonės nėra panašūs į atsitiktinius praeivius. Nuotraukoje pozuoja Antonina Tiumenceva, nuo 2022 metų dirbanti Vidaus reikalų ministerijoje.

 

Ukrainos žurnalistai spėlioja, kad buvo naudojamas Putino dubleris, nes Putinas žmonių vengia. Ne tik dėl to, kad kas nors gali bandyti atkeršyti už jaunų vaikinų siuntimą į mirtį Ukrainoje, bet ir dėl to, kad Putinas bijo ligų plitimo.

(17)
(8)
(9)

Komentarai ()

Susijusios žymos: