„Tai absoliučiai demoniški dalykai. Normaliam žmogui tai nesuvokiama.“ Skelbia šiurpius dalykus, ką Prigožinas darė Putinui  (1)

Rusijos opozicijos lyderis Vladimiras Osečkinas, remdamasis savo šaltiniu, atskleidė labai prieštaringą faktą apie Putiną ir jo asmeninį „virėją“ Prigožiną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žmogaus teisių aktyvistas, visuomeninio projekto Gulagu.net įkūrėjas ir vadovas Vladimiras Osečkinas interviu su Alesia Bacman metu sakė, kad vienas asmuo, turintis kažką bendro su FSO ir maitinęs Putiną, atsiuntė jam labai įdomų laišką su rezonansine informacija.

Pasirodo, Prigožinas tikrai buvo Putino virėjas, bet ne ta prasme, kad jis diktatoriui virė beliašus ar koldūnus. Buvo kažkas, kas susiję su žmogumi, su žmogaus smegenimis ir, greičiausiai, susiję su kažkokiu ritualu.

„Dabar daugelis manęs klausysis skeptiškai ir sakys: „Vladimiras persistengia, jis čia kažką pagražina“. Bet pažiūrėkite, ką jie rado Jevgenijaus Prigožino biure, jo rezidencijoje. Kabinete ant sienos kabėjo nuotrauka rėmelyje su nupjautomis galvomis, kurias jo kovotojai nukirto nepriimtiniems žmonėms. Tai išgalvojau ne aš. Sankt Peterburgo leidiniai, bendradarbiaujantys su FSB pareigūnais, išspausdino ir aiškiai parodė, ką jis turi savo namuose“, – sakė Osečkinas.

Be to, Osečkinas prisiminė, kad Prigožinas savo kabinete turėjo milžinišką kūjį, ant kurio buvo parašyta „Ypač svarbioms deryboms“.

„Žmogus tuo didžiavosi, jis tai išgyveno. Galima tik spėlioti, kas ten dar nutiko, bet tai tikrai absoliučiai demoniški, normaliam žmogui sunkiai suvokiami dalykai“, – pastebėjo ekspertas.

 

„Palaukite, nejaugi Prigožinas virdavo Putinui žmogaus smegenų sriubą? Putinas valgė žmogieną?“ – klausė žurnalistė.

„Tas asmuo per slaptą pokalbį su mumis susisiekė tik vieną kartą. Jis pasakė, kad ketina išvykti arba jau buvo išvykęs iš Rusijos teritorijos. Ir kai jis bus gana saugus, jis bus pasirengęs išeiti ir duoti interviu bei parodymus apie tai, – atsakė Osečkinas. – Jis sakė, kad bent kelis kartus Prigožinas gamino kokį nors specialų patiekalą asmeniškai Putinui, ir tai buvo arba dėl kažkokių ritualų, arba jie ten buvo visiškai pamišę. Tačiau viena aišku: ir Prigožinas, ir Putinas yra žmogaus pavidalo demonai“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(41)
(14)
(27)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)