[ŽT] Galinga žinia. „Metrai pavirto į kilometrus.“ Greitai finišas  ()

Bachmuto kryptimi Ukrainos gynybos pajėgos išlaiko iniciatyvą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bachmuto kryptimi Ukrainos gynybos pajėgos išlaiko iniciatyvą ir toliau kasdien išlaisvina Ukrainos žemę. Ukrainos ginkluotųjų pajėgų Rytų grupės pranešėjas Serhijus Čerevatijus teletono eteryje sakė, kad sėkmingi veiksmai Andrijivkos rajone, kaip ir bet kurioje gyvenvietėje aplink Bachmutą, leis užbaigti apsupimo operaciją.

„Turime išvaryti ir apsupti priešą“, – sakė jis.

Čerevatijus patvirtino, kad Bachmuto kryptimi ukrainiečiai kariai kasdien, iki 100 metrų  išlaisvina savo žemę.

Po savaitės metrai pavirsta į kilometrus, ateis laikas ir jie pavirs dešimtimis kilometrų. Pagrindinis principas yra progresyvumas ir maksimalus personalo išsaugojimas, padarant maksimalius nuostolius priešui“, – pabrėžė jis.

Pranešėjas pridūrė, kad per šias dienas Bachmuto kryptimi buvo likviduoti 95 okupantai, 187 buvo sužeisti, o trys pateko į nelaisvę. Tuo pačiu metu buvo sunaikinta daug priešo technikos: du tankai, trys desantinės kovos mašinos, dvi pėstininkų kovos mašinos, savaeigiai pabūklai „Gvozdika“, 5 pabūklai, dvi prieštankinių raketų sistemos, viena „Borisoglebsko“ elektroninio karo stotis, priešlėktuvinis pabūklas S-60, priešlėktuvinis pabūklas S-60, trys dronai-kamikadzės, dronas „Orlan-10“, trys transporto priemonės, 8 lauko šaudmenų sandėliai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(182)
(7)
(175)

Komentarai ()

Susijusios žymos: