Putinas pradėjo mirtiną žaidimą. „Lenkija nežiūrės į Vakarus. Reakcija bus uraganinė“  ()

Lukašenka ir Putinas nusileido iki buvusio Kremliaus vadovo Dmitrijaus Medvedevo lygio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Praėjo mėnuo nuo Prigožino sukilimo, o Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas, regis, vis dar negali su tuo susidoroti. Į pagalbą atskubėjo „ištikimas bičiulis“, apsišaukėlis Baltarusijos prezidentas Aleksandras Lukašenka.

Apie tai „24 kanalui“ pasakojo rusų publicistas ir opozicijos politikas Andrejus Piontkovskis iš JAV. Jis pridūrė, kad V. Putinui Lukašenkos vizitas yra didžiulė psichoterapinė pagalba.

Šeštadienio, liepos 22 d., vakarą neteisėtas Baltarusijos prezidentas atskubėjo pas savo „didijį brolį“. Tikriausiai susitikimo metu diktatoriai aptarė branduolinių ginklų dislokavimą ir tolimesnius veiksmus dislokuojant „Wagner“ Baltarusijos teritorijoje.

Pagal ilgametę Rusijos tradiciją Putinas ir toliau grasina pasauliui branduoliniu holokaustu. Tačiau tikriausiai jam vis dar niekas nepaaiškino, kad branduolinis šantažas nebėra vertinamas rimtai.

„Putinui reikėjo kuo nors padėti. Jis yra sunkios būklės. Diktatorius jaučiasi esąs nuogas karalius ir visą mėnesį negali nešioti kelnaičių“,  - sakė Piontkovskis.

Lukašenka ir Putinas nusileido iki buvusio Kremliaus vadovo Dmitrijaus Medvedevo lygio, kuris jau dvejus metus šneka visiškas nesąmones. Tai dar vienas įrodymas apie staigų Rusijos diktatoriaus galios susilpnėjimą.

 

„Putinas nusprendė žaisti tokį patį žaidimą kaip ir Medvedevas“ – sakė Piontkovskis.

Jo nuomone, diktatoriai nedrįs siųsti „vagneriečių“ į Lenkiją. Juk dabar Varšuvoje jie reaguos kitaip nei tada, kai raketos skeveldra nukrito į Lenkijos teritoriją. Dabar lenkai nežiūrės į Vakarus. Reakcija bus uraganinė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(220)
(7)
(213)

Komentarai ()

Susijusios žymos: