Stebinantis pareiškimas. Putinas skelbia, kad nevadovauja savo armijai (Video)  ()

Kremliaus diktatorius dėjo naują savo minčių „perliuką“. Anot jo, grūdų sutartis ir taikos derybos niekaip nesusijusios, tačiau pastarųjų Rusija nepradės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokius pareiškimus diktatorius išdėjo Kremliuje kalbėdamas su žurnalistais, praneša „24 kanalas“. Diktatorius taip pat sakė, kad neva nevadovauja Rusijos armijai.

Afrikos taikos iniciatyva ir vaikų grobimas

Diktatorius ciniškai ėmė girti Afrikos lyderių taikos iniciatyvą, nes, anot jų, ji graži tuo, kad siekia taikos.

Be to, Putinas nusprendė pasiteisinti savo karo nusikaltimus. Pavyzdžiui, vaikų pagrobimą jis pavadino „išpūsta istorija“. Diktatoriaus įsivaizdavimu, okupantai ne grobė, o „gelbėjo“ vaikus iš karo zonos.

Diktatorius taip pat tvirtina, kad Rusija niekada neatsisakė derybų.

Putinas nebežino, ką pasakyti apie kontrpuolimą

Kremliaus diktatorius jau yra susipainiojęs tarp savo melų apie Ukrainos kontrpuolimą. Vieną dieną jis neigia patį kontrpuolimo faktą, o dabar tvirtina, kad Rusija negali jo sustabdyti, nes Ukrainos kariuomenė žengia į priekį.

 

Įdomu tai, kad po kelių minučių Putinas pradėjo tvirtinti, kad „kontrpuolimas nepavyko“, o Ukraina tariamai prarado daugiau nei 400 tankų, kurių dauguma buvo tariamai vakarietiški.

 

Putinas tiesiogine to žodžio prasme nusprendė nusimesti kaltę ir pasakė, kad nevadovavo armijai, tačiau stengėsi dažnai bendrauti su vadais.

Įdomu tai, kad diktatorius atsisakė atsakyti į klausimą apie „Azov“ vadų grįžimą iš Turkijos į Ukrainą. Putinas tik pasakė, kad turi susitarimų su R. T. Erdoganu, ir toliau kalbėti atsisakė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(19)
(5)
(14)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()