„Privertė Medvedevą pradėti gerti degtinę ryte, o ne per pietus, kaip jis tradiciškai daro“ (Video)  (3)

„Tai tęsis“, – pasakojo O. Musijenko.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotosios pajėgos pradėjo aktyviai naudoti antžeminius bepiločius orlaivius, pridarydami nuostolių Rusijai ir jos kariuomenei, kas, žinoma, sukėlė liūdesį Kremliaus „vanagui“ D. Medvedevui.

Karo ekspertas, Karinių teisės tyrimų centro vadovas Oleksandras Musijenko davė naują interviu Karolinai Ašion, kuriame žurnalistė uždavė savo pašnekovui įdomų klausimą: „Kokia mūsų sėkmė, jūsų nuomone, paskatino D. Medvedevą degtinę gerti ryte, o ne po pietų, kaip jis tradiciškai daro?

„Manau, kad neabejotinai antžeminių bepiločių orlaivių panaudojimas. Matote, Ukraina dabar efektyviai naudoja tokio tipo ginklus. Ir savaitgalį turime konkrečius rezultatus. Tai atakos prieš SIG tanklaivį ir Novorosijską, kur mes pataikėme į desanto laivą“, – atsakė O. Musijenko. Pasak karo eksperto, iš tiesų savaitgalį matėme gana sėkmingus Ukrainos ginkluotųjų pajėgų veiksmus jūroje.

Be to, tai apima išpuolius prieš Čongarą ir Geničeską, taip pat viršūnių susitikimą Saudo Arabijoje, kuris parodė svarbų dalyką: norinčių eiti į šį renginį ir kalbėti apie Ukrainos ateitį yra daugiau nei tų, kurie nori vykti į Rusiją. „Kaip visa tai baigsis užsienio politikos plotmėje, pamatysime, bet manau, kad tai nuliūdino D. Medvedevą“, – sakė analitikas.

 

O. Musijenko pabrėžė, kad Rusija dėl atakų prieš tanklaivį SIG patyrė konkrečių nuostolių, nes juo gabenama nafta, o tai yra nuolatinis pinigų srautas. Žinoma, ne vienas tanklaivis viską gabena, bet pamatėme, jog per dvi dienas įvyko du gana sėkmingi Ukrainos ginkluotųjų pajėgų išpuoliai.

„Tai vertinu kaip mūsų sėkmę jūroje, kuri tęsis“, – reziumavo karo ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(102)
(3)
(99)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: