„Ten daug idiotų.“ Netikėta žinia. Putinas atima tankus iš Rusijos armijos  ()

Putinas atima tankus iš Rusijos armijos. Kokių problemų tai sukels diktatoriui?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Netikėta žinia. Vladimiras Putinas atima tankus iš Rusijos armijos. Jis nurodė apginkluoti Rusijos nacionalinę gvardiją sunkiąja technika. Šis sprendimas diktatoriui turės blogų pasekmių.

Apie tai „24 kanalui“ sakė Rusijos opozicijos politikos strategas Abbasas Galliamovas, pabrėžęs, kad tokiu būdu Putinas nori užkirsti kelią potencialiems būsimiems maištams Rusijoje. Tačiau šio sprendimo pasekmės diktatoriui gali būti netikėtos.

Kaip pažymėjo Galliamovas, Putinas nori pademonstruoti, kad jo nacionalinė gvardija dabar yra daug geriau pasiruošusi galimiems būsimiems sukilimo bandymams. Tačiau lygiagrečiai jis smogė Rusijos armijai, o tai dar labiau padidins karių demoralizaciją.

„Šie tankai nevažiuos į Ukrainą, o saugos Putiną. Nors rusų armijoje daug idiotų, jie viską puikiai supranta. Jie žino, kad Putinas nori apsisaugoti. Ir jam jie nerūpi“, – sakė Galliamovas.

 

Šis Putino sprendimas dar kartą parodo, kad jam nėra jokio skirtumo, kiek okupantų bus sunaikinta Ukrainos laukuose. Jam svarbiausia išlaikyti valdžią ir užkirsti kelią galimiems naujiems perversmo bandymams.

Galliamovo nuomone, tokie veiksmai griauna Rusijos diktatoriaus teisėtumą. Jis rūdija pagreitintu greičiu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(127)
(0)
(127)

Komentarai ()