[ŽT] Tarp rusų karių išaugo savižudybių skaičius. Skelbiama, kas nutiko (Video)  ()

Tuos rusus, kurie nenori susitepti rankų krauju ir vykdyti baudžiamuosius įsakymus, Ukraina yra pasirengusi priimti projekto „Noriu gyventi“ rėmuose ir garantuoti elgesį su kaliniais pagal tarptautinę teisę ir Ženevos konvencijos įstatymus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tarp rusų okupantų po plataus masto invazijos į Rusijos Federaciją Ukrainoje padaugėjo savižudybių. Apie tai telemaratono eteryje pranešė Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausios žvalgybos valdybos atstovas Andrijus Jusovas.

„Okupantų ir rusų karininkų savižudybių skaičius po plataus masto invazijos žymiai išaugo“, – sakė jis.

A. Jusovas pridūrė, kad kai kurios įsibrovėlių savižudybės gali būti susijusios su tuo, jog jie bijo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų ir bijo būti sučiupti.

GUR atstovas priminė, kad tuos rusus, nuo eilinių iki generolų, kurie nenori susitepti rankų krauju ir vykdyti nusikalstamų įsakymų, Ukraina yra pasirengusi priimti projekto „Noriu gyventi“ rėmuose.

 

„Garantuojame elgesį pagal Ženevos konvenciją ir tarptautinę humanitarinę teisę, nepaisant to, kad kalbame apie žudikus ir agresorius. Tai reikia užtikrinti tiems, kurie bus paimti į nelaisvę“, - sakė A. Jusovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(21)
(0)
(21)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: