„Tai ne tik raudona linija. Tai rudai ruda linija!“ Skabejeva tiesiog pašiurpo, ką gali padaryti Vokietija (Video)  (4)

Skabejeva šįkart labai susinervino.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandistė Olga Skabejeva prabilo apie Rusijos „rudąsias linijas“ po pranešimų apie Vokietijos ketinimus perduoti Ukrainai sparnuotąsias raketas „Taurus“.

Vokietijos vyriausybė netrukus gali paskelbti apie „Taurus“ sparnuotųjų raketų perdavimą Ukrainai. Tai bus svarbus žingsnis stiprinant Ukrainos gynybinius pajėgumus ir atgrasant Rusijos agresiją. Raketos „Taurus“ pasižymi dideliu tikslumu ir greičiu, jos gali įveikti oro gynybos sistemas.

Paprastai daugžodžiaujanti Rusijos propagandistė Olga Skabejeva šį kartą nerado daug epitetų Berlynui ir Kyjivui įžeisti.

Filmuotą medžiagą paskelbė „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

„Berlynas pasirengęs paskelbti apie „Taurus“ sparnuotųjų raketų, kurių veikimo nuotolis viršija 500 kilometrų, pristatymą. Tai visas Krymas, Rostovas, Krasnodaro kraštas. Tai ne tik raudona linija, tai mūsų rudai ruda linija“, - piktinosi ji.

 

Šios raketos gali pataikyti į taikinius, esančius už daugiau kaip 500 kilometrų, yra labai tikslios ir slaptos. Jos gali atakuoti įvairius antžeminius taikinius, įskaitant bunkerius ir slėptus objektus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(254)
(6)
(248)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: