„Pasakysiu grubiai...“ Ukrainos karys skelbia, kas dabar yra svarbiausia fronte  ()

Bachmuto gynėjas rėžė tiesą apie tai, ką turi daryti Ukraina, kad laimėtų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Mūšio lauke lemiamą vaidmenį vaidina ne tik karių tvirtybė ir motyvacija, bet ir ginkluotė bei įranga, o Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kovotojams nerūpi, kas visa tai teikia, sakė Romanas Kononas. Bataliono „Svoboda“ kovotojas pabrėžė svarbų dalyką: gynybos pajėgoms svarbu turėti pakankamai įrangos ir amunicijos, o kas jas aprūpina, yra antraeilis dalykas.

R. Konono interviu „Apostrofa TV“ kanalui galite peržiūrėti „YouTube“ kanale.

Kovotojas šaukiniu „Barbaras“ sakė, kad svarbiau, jog užtektų įrangos ir dronų: „Kovotojui, kuris yra fronto linijoje, atsiprašau, gal šiek tiek šiurkščiai pasakysiu, visiškai vienodai, iš kur gaus droną, kad galėtų išgyventi pats ir išgelbėti savo brolius. Tai nesvarbu. Svarbu tik tai, kad jis būtų. Žinoma, jei jis finansuojamas vyriausybės, tai neabejotinas pliusas. Mums daug padeda savanoriai. Žinoma. Yra ir valstybės aprūpinimas.“

Tada Bachmuto gynėjas pridūrė: „Dar kartą pabrėžiu, kad tokiomis sąlygomis, kokias turime dabar, daug ginkluotės nebus. Turime klausimą dėl mūsų tautos, dėl Ukrainos išlikimo, ir dabar negalime tam gailėti pinigų, nes pirmiausia turime laimėti, o tada imsimės viso kito. Dabar mums reikia mesti čia viską – ir valstybinį, ir savanorių palaikymą. Nesvarbu, iš kur tai bus gauta. Svarbiausia, kad kovotojas, kuris skraidina šį droną, jį turėtų, kad galėtų išgyventi ir išgelbėti savo kolegą. Taškas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(38)
(0)
(38)

Komentarai ()

Susijusios žymos: