[ŽT] „Gyvename nuolatinėje baimėje...“ Ukrainos išdavikas skelbia, kas nutiko (Video)  ()

Zaporižios srities okupuotų teritorijų gauleiteris Jevgenijus Balickis skundėsi, kad gyvena bijodamas dėl savo gyvybės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gauleiteris J. Balickis prisipažino gyvenantis nuolatinėje baimėje ir bijo Ukrainos represijų: „Kiekvieną dieną turime apsidairyti“.

Apie tai jis atvirai kalbėjo interviu metu Kremliaus propagandistui Vladimirui Solovjovui. Laidos ištrauką rasite „Telegram“ kanale „Ukraina 365“.

Smarkiai prakaituojantis gauleiteris besiblaškančiomis akimis pasakojo, kad bijo ir Ukrainos kariuomenės, ir partizanų. Kiekvieną kartą jis yra priverstas apžiūrėti savo automobilį, ar nėra pritvirtintų sprogmenų, taip pat gyventi po žeme, kad nepatektų po Ukrainos ginkluotųjų pajėgų smūgiu.

„Visi „vadovai“ (teritorijų profesinės „administracijos“) yra specialiai apmokyti. Ir telefonais ir veidrodėlias apžiūrime automobilius. Teritorijoje atliekama visa saugos higiena. Šiandien mes taip pat gyvename bunkeriuose, mes kiekvieną dieną turim apsižvalgyti, kiekvieną dieną privalome rūpintis savo saugumu“, – kalbėjo bendradarbis.

 

Pažymėtina, kad Jevgenijaus Balickio šeima jau seniai paliko okupuotas teritorijas. Žiniasklaida išsiaiškino, kad jie, apriboję verslą Kryme, pabėgo į JAE. Matyt, jiems nepatiko „rusiškas pasaulis“.

Okupuotose Pietų Ukrainos teritorijose aktyviai veikia partizaninis judėjimas. Per pusantrų metų viso masto karą ten buvo pašalinta daugybė aukšto rango kolaborantų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(65)
(1)
(64)

Komentarai ()

Susijusios žymos: