[ŽT] „Kas atsitiko „Kurskui“. Kas atsitiko Rusijai?“ Nufilmuota, ką daro rusas (Video)  ()

Policija aktyvistą sulaikė ir surašė protokolą pagal straipsnį „Armijos diskreditavimas“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Activatika“ – tai aktyvistų komanda, kuri pasakoja apie mitingus, protestus ir akcijas Rusijoje ir už jos ribų. Savo „Twitter“ paskyroje skelbia vaizdo įrašą apie ruso antikarinį piketą.

Sankt Peterburgo aktyvistas Vitalijus Yoffe surengė antikarinį piketą povandeninio laivo „Kursk“ katastrofos metinių proga. Yoffe stovėjo ant leitenanto Schmidto krantinės su plakatu „Kas atsitiko povandeniniam laivui Kursk? Jis nuskendo. Kas atsitiko Rusijai? Ji paskendo kraujyje“.

„Jis nuskendo“, – taip Vladimiras Putinas atsakė į amerikiečių žurnalisto Larry Kingo klausimą apie tai, kas atsitiko laivui, kuriame buvo daugiau nei šimtas žmonių. Jie visi žuvo.

Vitalijus Yoffe piketą taip pat skyrė parodai „Stiprybė tiesoje“ laive „Ivan Gren“, kurios tikslas – militaristinė agitacija. Parodoje taip pat demonstruojami trofėjai iš okupuotų Ukrainos miestų ir propagandiniai Z-plakatai.

„Tie, kurie kariauja dėl pinigų ar iš patriotizmo – jie mano, kad tėvynė jų nepamirš? Leisk jiems pasiklausyti mūsų prezidento interviu“, – per kamerą sakė Yoffe.

Policija aktyvistą sulaikė ir surašė protokolą pagal straipsnį „Armijos diskreditavimas“.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(37)
(1)
(36)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: