[ŽT] „Gerai pažįstu Putiną.“ Generolas Malomužas skelbia grėsmingą prognozę  (2)

Generolas Malomužas nuspėjo, kaip baigsis diktatoriui Putinui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs Ukrainos užsienio žvalgybos tarnybos vadovas, kariuomenės generolas Mykola Malomužas sako, kad gerai pažįsta V. Putiną, taip pat pavadino jį stoišku ir paviršutinišku ciniku. Pasak eksperto, Rusijos Federacijos vadovas jau sistemingai įklimpęs į kraują, jis neturi išeities, yra įvarytas į kampą.

Tokią nuomonę Mykola Malomužas išsakė interviu su Aleksejumi Gomonu, kurį galima peržiūrėti „YouTube“ kanale „Dmitrijus Gordonas“.

„Šimtų tūkstančių rusų nužudymas ir sužeidimas yra didžiulis smūgis režimui. Jis to nebepastebi ir toliau vykdo nusikaltimus ir prieš savo žmones. Jis nejaučia tikrovės ir neturi alternatyvos“, - sakė generolas.

Geriausiu sau scenarijumi V. Putinas bus įkalintas iki gyvos galvos, blogiausiu – kas nors iš jo artimos aplinkos jį pašalins. „Rusai neatlaikys. Tokiomis sąlygomis neįmanoma atlaikyti“, - sakė Malomužas.

 

Be to, buvęs žvalgybos karininkas pabrėžė, kad vienintelis Ukrainai priimtinas formatas yra pergalė mūšio lauke, o po jos – diplomatinės ir kitos pergalės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(137)
(2)
(135)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: