[ŽT] Zelenskis skubiai išvyko į frontą. Kas nutiko (Video)  ()

Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis lankėsi Ukrainos ginkluotųjų pajėgų aukštesniuosiuose vadovybės postuose, esančiuose Melitopolio ir Orechovsko kryptimis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos lyderis Volodymyras Zelenskis vėl išvyko į frontą. Jis aplankė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų Pietų fronto aukštesniuosius vadovybės postus, kur vyksta aktyvus didelio Ukrainos kontrpuolimo etapas.

Rugpjūčio 15-osios filmuota medžiaga buvo paviešinta oficialiame prezidento kanale.

Melitopolio kryptimi V. Zelenskis aplankė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų 116-osios, 117-osios, 118-osios mechanizuotosios ir 3-iosios brigados karius. Jis taip pat lankėsi Ukrainos ginkluotųjų pajėgų 46-osios orlaivių brigados priekiniame taške, esančiame Orechovsko kryptimi.

Ačiū, kariai, už jūsų ištvermę ir kiekvieną atkovotą metrą. Ačiū, kad atbaidėte priešą ir išlaisvinote mūsų žemę. Linkiu užtikrintai judėti pirmyn ir tik pirmyn! Į pergalę!“ - pasakė V. Zelenskis.

 

Atkreipkite dėmesį, kad Pietų fronte Ukrainos gynybos pajėgos vykdo kontrpuolimą. Rezultatai jau yra: pirmoji priešo gynybos linija buvo pralaužta mažiausiai trijuose sektoriuose. Dabar Ukrainos ginkluotosios pajėgos kaunasi pagrindinėje vadinamojoje „Surovikino linijoje“. Kai tik ji bus įveikta, Ukrainos kariuomenė galės patekti į operatyvinę erdvę, prasibrauti iki Azovo jūros pakrantės ir perpjauti Rusijos sausumos koridorių į Krymą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(71)
(4)
(67)

Komentarai ()

Susijusios žymos: