„Kaip jiems tai pavyko?!“ Rusijos propagandistai sukrėsti. Įvyko slapta Ukrainos operacija (Video)  ()

Rusijos propagandistus šokiravo sėkminga Ukrainos ginkluotųjų pajėgų operacija, ir kaip ji buvo vykdoma.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos karo propagandistai šokiruoti Ukrainos saugumo tarnybų pajėgumais po to, kai pasirodė naujausio smūgio Kerčės tiltui į Krymą vaizdo įrašas. Filmuota medžiaga pasirodė nuo rugpjūčio 16 d. ryto, po ko Z-karo korespondentai ir Kremliaus naujienų agentūrų darbuotojai piktinasi ir nesupranta, kaip Ukrainai pavyko gauti slaptą sprogimų vaizdo įrašą, padarytą iš ant tilto esančių vaizdo stebėjimo kamerų.

Ukrainos saugumo tarnybai (SBU) ne tik pavyko sėkmingai įvykdyti išpuolį ir susprogdinti tiltą, bet ir kažkokiu būdu gauti prieigą prie kamerų išpuolio metu.

Žinomas Rusijos propagandistas Aleksandras Kocas savo „Telegram“ kanale piktinasi, kad Ukrainos saugumo tarnybos gali turėti prieigą ir prie kitų strateginių Rusijos objektų. Ukrainos paskelbta filmuota medžiaga taip pat labai nustebino Rusijos Dūmos deputatą Šeremetą.

 

Ukrainos karo ekspertas Oleksandras Kovalenko į Rusijos Z-karo korespondento susijaudinimą atsakė rašydamas, kad Ukrainos specialiosios tarnybos stebi ir kontroliuoja ne tik strateginius Rusijos objektus, bet ir Kremliaus propagandistų judėjimą.

„Kaip, kaip, Šura.... Iš stebėjimo kameros tavo laiptinėje, štai kaip. Pasiruošk švarius apatinius, šlepetes ir lauk“, - pažymėjo jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(84)
(0)
(84)

Komentarai ()

Susijusios žymos: