Skabejeva netyčia prasitarė, kam priklauso Krymas  ()

Kremliaus propagandistė Olga Skabejeva per savo laidą pripažino, kad Krymas yra Ukrainos, o ne Rusijos dalis.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-18 Skabejeva netyčia prasitarė, kam priklauso Krymas  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokį pareiškimą Skabejeva paskelbė per diskusiją apie raketas „Taurus“, kurias Ukraina gali gauti iš Vokietijos. Propagandistai košmaruose mato tolimojo nuotolio raketas, ypač „Taurus“, kuri gali lengvai pasiekti bet kurį Krymo tašką ir Krymo tiltą. „Taurus“ yra net sukurta betoninių struktūrų naikinimui.

Skabejeva rėkė, kad „Taurus“ gali smogti Kryme esantiems okupantų logistikos objektams. Tada ji netikėtai pripažino, kad Krymas nėra Rusijos teritorija. „Akivaizdu, kad jie nesiruošia smogti Rusijos teritorijai. Tiesą sakant, tai būtų tikras branduolinis Trečiasis pasaulinis karas. Greičiausiai jie smogs Krymui, Krymo tiltui“, - sakė Skabejeva.

Vienam iš svečių atkreipus vedėjos dėmesį į Krymo atskyrimą nuo Rusijos, Skabejeva ​​ėmė ieškoti pasiteisinimų. Ji sakė, kad „norėjo suprasti Ukrainos logiką“, nes Vakarų šalys leidžia Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms pulti Krymą.

Krymo pusiasalis yra Ukrainos dalis, laikinai okupuota teritorija. NATO šalys neleidžia Ukrainai tiekiamų ginklų naudoti Rusijos teritorijoje, bet Krymas nėra Rusija. Todėl „Taurus“ ir ATACMS, jei tik pasieks Ukrainos Ginkluotasias Pajėgas, taikinių Kryme tikrai ieškos.

 

Kodėl rusams tai taip skaudu suvokti? Krymas okupuotas dar 2014 metais. Tada jis įrašytas ir į Rusijos konstituciją. Taigi, nors Rusija skelbiasi aneksavusi ir Zaporižią, Chersoną, Donecką ir Luhanską, šios teritorijos dar nespėjo įaugti į rusų sąmonę. Tuo tarpu Kryme jie jau atostogavo, matė šimtus žemėlapių, kuriuose Krymas priskiriamas Rusijai. O dabar Krymo tilto greitai gali nebelikti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(11)
(1)
(10)

Komentarai ()

Susijusios žymos: