[ŽT] „Jūs nieko neturite, idiotai, jūs nieko neturite!“ Galingas kreipimasis į rusus  ()

Žmogaus teisių aktyvistas ir tinklaraštininkas Markas Feiginas aštriai sukritikavo Kremliaus zombinamus Rusijos gyventojus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak M. Feigino, Kremliui pavyko įtikinti paprastus rusus, kad tiltas yra jų nuosavybė, ir dabar jis karo rėmėjams turi svarbią ir mitinę, metafizinę funkciją.

„Jei tiltas bus sunaikintas, žlugs mitologija – viskas, kas sukurta žmogaus rankomis, žmogaus rankomis gali būti ir sunaikinta. Todėl tiltui smogs (Gynybos pajėgos – „UNIAN“), kad būtų dar skaudžiau. Kad poveikis būtų ne tik karinis, bet ir didelis politinis – poveikis paprastam Rusijos žmogui. Nes niekas kitas, kaip tiltas, nedaro didesnio įspūdžio karo šalininkų aplinkai“, - pabrėžia žmogaus teisių gynėjas.

Jo nuomone, net Maskvos verslo centras „Moskva-siti“ (rus. „Москва-сити“), kurį atakavo nežinomi bepiločiai lėktuvai, ir Kremliaus pastatas paprastiems Rusijos žmonėms neturi tokios reikšmės kaip tiltas, kurį, zombinami propagandos, jie laiko „savu“.

„Visada stebėdavausi, kai išgirsdavau (iš paprastų žmonių – UNIAN): „Mūsų ištekliai, nafta, dujos...“ Nieko jūsų nėra, idiotai, jūs nieko neturite – viskas priklauso markizui Karabasui (turtingas pasakos „Batuotas katinas“ herojus – „UNIAN“). Stovi basomis apsiavę sandalus, kojinės maišely: „Mūsų turtai...“ Kas jūsų?! Viskas seniai išvogta! Koks jūsų tiltas? Statydami jį išvogė 50 mlrd. ir dar daugiau pavogs remontuodami“, - pabrėžė Feiginas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(226)
(2)
(224)

Komentarai ()

Susijusios žymos: