Skandalas Rusijoje. Maskvos priemiestyje Rosgvardija atidengė ugnį į žmones (Video)  ()

Šoviniai sužalojo 54 metų moterį ir jos 4 metų anūką. Berniukas ir jo močiutė yra vieno iš Rosgvardijos kovotojų giminaičiai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Elektrostalės mieste rugpjūčio 19 dieną Rosgvardijos kovotojai tuščiais šoviniais atidengė ugnį į žiūrovus. Apie tai pranešė „Moskovsky Komsomolets“ žiniasklaida.

Maskvos srities gyventojų sporto šventėje dalyvavo 4 komandos po 20 žmonių, tarp kurių buvo bankas ir dvi komercinės struktūros bei Rosgvardijos kovotojai. Prieš varžybų pradžią kariškiai surengė parodomąją programą, kurios metu surengė demonstracijas su Kalašnikovo automatais, užtaisytais tuščiais šoviniais.

Pirmiausia iš karių buvo pastatyta gyva piramidė. Tuomet gvardija uždegė Rusijos vėliavos spalvų fejerverkus. Tuo pat metu virš žiūrovų galvų nuaidėjo šūviai tuščiais šoviniais. Išsigandę vaikai pradėjo rėkti ir užsidengti galvas rankomis.

 

Teigiama, kad vienas šovinys netyčia nuskriejo į šoną ir sužalojo 54 metų moterį bei 4 metų berniuką. Vaikas patyrė galvos traumą. Kiek vėliau tapo žinoma, kad tai buvo sužaloto berniuko močiutė, kuri patyrė rimtų sužalojimų. Moteriai buvo išmušti du dantys, pažeistas skruostas. Nukentėjusioji buvo operuota, tačiau dabar ji negali valgyti ar net kalbėti.

Kiek vėliau žurnalistai išsiaiškino, kad per šaudymą sužalota moteris buvo vienos iš renginyje dalyvavusių Rusijos gvardijos narių anyta.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(52)
(5)
(47)

Komentarai ()