[ŽT] „Netikėkite pasakomis. Frontas gali padidėti.“ „Azov“ skelbia apie naują Rusijos puolimą  ()

Rusija visiškai neatmeta scenarijaus, pagal kurį ji bandytų padidinti fronto liniją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos okupantai arba pakartos bandymą užimti Kyjivą, arba kėsinsis į kai kuriuos vakarinius regionus. Šie scenarijai vis dar yra Rusijos valdžios institucijų svarstomi kaip visiškai galimi įgyvendinti.

Tai interviu Vasilijui Golovanovui pareiškė buvęs Azovo pulko vadas, 3-iosios atskirosios šturmo brigados vado pavaduotojas, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų majoras Maksimas Žorinas.

„Čia tik reikia suprasti du dalykus. Pirma, šiuo metu Baltarusijos kariuomenė, net ir atsižvelgiant į tai, kad joje yra „Wagner“ kovotojų, negali efektyviai veikti be didelio skaičiaus Rusijos armijos ir technikos. Antra, mūsų pajėgos visa tai mato, stebi ir atitinkamai tinkamai ruošiasi tokiam scenarijui, suprasdamos, kad anksčiau ar vėliau jis gali išsipildyti“, - aiškino kariškis.

Po to M. Žorinas patarė ukrainiečiams netikėti pasakomis, kad Rusija „jau beveik viskas baigėsi“ ir „ukrainiečiai koja jau yra Kryme“. Pasak „Azovo“, tai nėra visiškai tiesa. Ukrainos laukia sunkūs laikai ir sunkūs mūšiai. Ir fronto linija iš tiesų gali padidėti. Rusijos Federacija gali bandyti pulti naujas teritorijas. Šie scenarijai niekur nedingo nuo Rusijos valdžios stalo, tiesiog jie nuolat atidedami atsižvelgiant į operatyvinę situaciją, aiškino kariškis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(25)
(0)
(25)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: