[ŽT] 2 pulkininkai skelbia lemtingą Rusijos klaidą. „Suklydome!...“ (Video)  ()

Rusai skundžiasi dėl labai „netikėto“ ukrainiečių priėmimo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Du į pensiją išėję prokremliški pulkininkai, vadinamieji „karo ekspertai“, Michailas Timošenko ir Viktoras Baranecas skundėsi dėl to, kaip „karštai“ buvo sutikti Rusijos kariai Charkive 2022 m. pradžioje. Vaizdo įrašo fragmentą iš jų laidos savo „Telegram“ kanale paskelbė tinklaraštininkas Denisas Kazanskis. 

M. Tymošenko ir V. Baraneco kalbose kartais pasitaiko racionalaus grūdo: pavyzdžiui, neseniai jie atkreipė dėmesį į tai, kad Rusijos vadovybė smarkiai apsiskaičiavo, bandydama užimti Charkivą, ir nesitikėjo, kad ten bus pasipriešinimas.

Putinas ir jo karo nusikaltėlių gauja tikėjosi, kad Ukrainoje bus sutikti su gėlėmis, duona ir druska. Tačiau Kyjivo, Charkivo ir kitų didžiųjų miestų prieigose jų laukė „netikėtas siurprizas“: Rusijos okupacinė armija susidūrė su civilių Ukrainos žmonių ir Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kovotojų pasipriešinimu.

 

„Manėme, kad Charkive mus su gėlėmis pasitiks chocholai, bus dainuojamos dainos, bet mus pasitiko kulkos! Klaidingai apskaičiavote? Suklydome!“ - prisipažino Rusijos karo „ekspertas“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(65)
(3)
(62)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: