„Ukraina turi galią, kuri nebuvo atskleista. 200-300 tūkstančių.“ Generolas Milley skelbia netikėtą žinią  ()

Ukrainos ginkluotosios pajėgos dar ne viską atskleidė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vakarai pradeda kalbėti, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimas vyksta labai lėtai, ir taip pat pataria Zalužnui skubiai keisti taktiką. Tačiau amerikiečių generolas Markas Milley interviu „Al-Mamlaka“ priminė, kaip jie dar prieš Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimą sakė, kad jis bus „lėtas ir kruvinas“.

M. Milley priminė, kad rusai turėjo labai daug laiko gynybinei linijai, sudarytai iš minų laukų, prieštankinių griovių ir „drakono dantų“, pastatyti.

M. Milley teigimu, Ukraina neturėtų tikėtis visiškos pergalės artimiausiu metu. Sunku per 8 savaites išstumti iš Ukrainos 200-300 tūkst. rusų karių.

Šiai dienai dar labai anksti pasakyti, ar kontrpuolimas pavyko, ar ne. Be to, Ukrainos ginkluotosios pajėgos dar neatskleidė Putino kariuomenei visos savo galios.

 

Generolo teigimu, Ukrainos ginkluotosios pajėgos jau pasiekė laimėjimų, tačiau greitis buvo lėtesnis, nei esą tikėjosi Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinis štabas.

Milley priminė, kad kai kurie Ukrainos gynėjai praėjo mokymus Vakaruose, išmoko puolamųjų veiksmų ir įveikti sudėtingas kliūtis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(71)
(6)
(65)

Komentarai ()

Susijusios žymos: