„Situacija radikaliai pasikeitė.“ KGB agentas skelbia netikėtą lūžį  ()

Švecas įvardija jau įvykusį karo posūkį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Artėja Putino režimo žlugimas, užsiminė Jurijus Švecas ir pabrėžė, kad akstinas buvo Prigožino nužudymas. Visi nusigręžia nuo Rusijos prezidento. Kremliaus vadovo autoriteto sumenkinimas turėtų teigiamai paveikti karo padėtį Ukrainoje.

Savo dabartinių įvykių vertinimą Jurijus Švecas išsakė analitiniame vaizdo įraše „YouTube“ svetainėje.

Karo analitikas įvardino įvykį, kuris gali tapti karo ir V. Putino likimo posūkiu:

„Gaunamos informacijos analizė rodo, kad tikriausiai jau įvyko arba artėja antrasis karo momentas, po kurio Ukrainai bus geriau. Tie, su kuriais bendrauju, mano šaltiniai Vašingtone, vis daugiau žmonių išsako nuomonę, kad Prigožino nužudymas tapo tokiu lūžio momentu.“

Jurijus Švecas iškėlė analogiją tarp Prigožino likvidavimo ir kito istorinio įvykio, kai Rasputinas, nužudęs karališkąją šeimą, numatė jos mirtį. Jam atrodo, kad kažkas panašaus laukia ir V. Putino po to, kai buvo likviduotas „Wagner“ įkūrėjas.

 

„Daugelis analitikų mano, kad pirmiausia Rusijoje radikaliai pasikeitė situacija Putino režimo metu. Putinas prarado ryšį praktiškai su visais ir paramą iš visų pusių. Pradėkime nuo elito, kuris Prigožino nužudymą vertino itin neigiamai“, - pažymėjo sovietų žvalgybos karininkas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(54)
(6)
(48)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: