[ŽT] Mirtinas derinys. Kas gaunasi sovietinį sraigtasparnį apginklavus amerikietiškomis raketomis (Video)  ()

M261 paleidimo įrenginiai buvo integruoti į sovietinį sraigtasparnį. Jie paleidžia nevaldomas raketas „Hydra 70“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kovinis sraigtasparnis „Mi-24P“ buvo ginkluotas amerikietiškomis nevaldomomis raketomis „Hydra 70“. Tam buvo integruoti paleidimo įrenginiai M261. Vaizdo įrašą iš užpuolimo prieš įsibrovėlius savo „Telegram“ kanale paskelbė „Censor.net“ vyriausiasis redaktorius Jurijus Butusovas.

Kariuomenė paskelbė filmuotą medžiagą apie sraigtasparnio piloto darbą iš atakos sraigtasparnio „Mi-24P“ kabinos. Vaizdo įraše parodytas nevaldomų raketų „Hydra 70“ smūgis iš Amerikos M261 paleidimo įrenginių. Žurnalisto teigimu, sraigtasparnis padeda antžeminiams daliniams puolimo metu.

Vaizdo įraše rodomas 18-osios armijos aviacijos brigados darbas mažame aukštyje. Jie puola priešą iš viršaus, kai sraigtasparnis pakelia nosį ir paleidžia raketas. Tai padidina raketos skrydžio nuotolį, tačiau tam reikia gerų pilotavimo įgūdžių.

 

„Hydra 70“ yra modulinė amunicija, kuri gali turėti skirtingas kovines galvutes. Raketas Ukrainai perduoda JAV. Pirmą kartą analitikai rugpjūčio 2 d. parodė amerikietiško paleidimo įrenginio nuotrauką.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(35)
(0)
(35)

Komentarai ()

Susijusios žymos: