Su Rusijos gynybos ministerijos ataskaitomis vyksta kažkas keisto. Kas nutiko  ()

Anot analitikų, Rusijos gynybos departamentas savo ataskaitose sumažino kasdienį informacijos apie karą kiekį. Be to, departamentas bando cenzūruoti kariškių skundus iš fronto linijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tikimasi, kad Rusijos Federacijos gynybos ministerija grįš prie ribotos karinių operacijų Ukrainoje aprėpties. Tai teigiama rugpjūčio 29 d. Karo studijų instituto (ISW) ataskaitoje.

Anot analitikų, Rusijos gynybos ministerija pakeitė savo kasdienių pranešimų stilių, sumažindama informacijos apie situaciją fronte kiekį. Tuo pat metu departamentas bando cenzūruoti priešakinėje linijoje esančių kariškių skundus.

Kaip pažymi publikacijos autoriai, naujausia Rusijos gynybos departamento ataskaita nuo kitų ataskaitų skiriasi tuo, kad yra sudaryta iš ankstesnių ataskaitų ir joje nėra naujos informacijos.

Analitikai taip pat atkreipė dėmesį, kad RF Gynybos ministerija nuosekliai stengėsi įvesti informacijos politiką, kuri viso karo metu teiktų ribotą informaciją apie fronto linijas.

 

„Rusijos gynybos ministerijos ataskaitų pokyčiai, jei tokia tendencija tęsis, gali atspindėti jos platesnes pastangas cenzūruoti Rusijos karo pranešimus ir suvienodinti savo versiją“, – padarė išvadą analitikai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(20)
(2)
(18)

Komentarai ()