„Dal@#$as ant d@#$bo! Kariauti čia niekas ni#$%@ nemoka!“ Rusai šokiruoti, kas nutiko fronte  ()

Rusijos valdžia aktyviai kalba apie geras sąlygas fronte, tačiau realybė pasirodo kitokia.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„24 kanalo“ šaltiniai pateikė išskirtinį Rusijos kariškio pokalbio garso įrašą, kuriame jis skundžiasi dėl „elitinių“ dalinių naikinimo. Užpuolikas įtikinėja draugą nekariauti Ukrainoje ir teigia, kad čia nėra nieko didvyriško.

Okupantas nutekintame pokalbyje aprašė savo buvimo Donecko kryptimi detales – atitinkamas pokalbis vyko balandžio pradžioje. Visų pirma jis pradėjo nuo to, kad savo draugui papasakojo, jog, nepaisant visų Maskvos teiginių, rusai patiria didelių nuostolių – ypač šturmo dalinių „Štorm Z“ gretose.

Užpuolikas pasidalijo, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos aktyviai naikina naująjį dalinį. Ypač jis prisiminė apie okupantus, kurių vadą „išminusavo“, ir papasakojo apie viso būrio likvidavimą.

„Vakar į gretimo miško juostą nuvažiavom susipažinti su kaimynais, kas ten sėdi. Ir sutikau draugą. Aš sakau – klausyk, kaip jūs, kaip ten? O jis sėdi ir verkia. Aš jam sakau – tu ko? Viskas, sako, pi%#a, aš vienas“, - pasakoja okupantas.

Jis priduria, kad kovojantys pagal sutartį dažnai skambina ir pasakoja, kad jų grupės sunaikintos. Jis prašo savo bendražygio nevažiuoti į Ukrainą ir sėdėti ten, kur sėdi. Jis priduria, kad neįsileistų net savo artimų draugų.

 

„Duok pažadą, kad pats nevažiuosi šia kryptimi. Nereikia didvyriškumo. Čia n@#$ nieko didvyriško nėra. Dal@#$as ant d@#$bo – kariauti čia niekas ni#$%@ nemoka. Čia būriais žmones laidoja – ir viso gero“, - kalbėjo rusų užpuolikas.

Jis papasakojo, kad kariškiams visai nemokamas kovinis atlyginimas. Vietoj to jie „varomi būriais“ į neabejotiną mirtį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(63)
(0)
(63)

Komentarai ()

Susijusios žymos: