[ŽT] „Naujas Maskvos puolimas?“ Izraelio spec. pajėgų vadas skelbia, ką daro „Wagner“ (Video)  ()

Denisas Desiatnikas pakomentavo gandus, kad „Wagner" vėl pasirodys fronte.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tik nedidelė dalis „Wagner“ kovotojų pasirašys sutartis su Rusijos gynybos ministerija, o likusieji liks Baltarusijoje ir Afrikoje. Tokią nuomonę išsakė buvęs Izraelio specialiųjų pajėgų vadas ir Ukrainos gynybos ministerijos Pagrindinės žvalgybos valdybos pulkininkas leitenantas Denisas Desiatnikas interviu su Anastasija Fiodor metu „Novin Factory“ kanalui.

Kariuomenės analitiko teigimu, ta nedidelė dalis fronte realiai pasirodančių „vagneriečių“ bus atskiesta stabiliais Rusijos kariais, tad kariaujančio „Wagner“ efekto tikrai nebus. D. Desiatnikas taip pat atsakė į klausimą, ar tie „vagneriečiai“, kurie labai mylėjo J. Prigožiną ir liko jam ištikimi net po jo mirties, nekelia grėsmės V. Putino režimui.

 

„V. Putinui jokios grėsmės nėra. Esu daugiau nei tikras, kad niekas nesipriešins diktatoriui ir daugiau niekas nevažiuos į Maskvą, - sakė pulkininkas leitenantas. - Galbūt jie šnabždėsis tarpusavyje, bet niekas nesipriešins diktatoriui. Kas bandys padaryti ką nors prieš jo autoritetą, pakartos J. Prigožino likimą.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(19)
(-12)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()