„Su savo „skystais kiaušiniais“ palaidosite demokratiją!“ Galinga kalba. Vakarai trinami į miltus  ()

„Mūsų žmonės kovos už mūsų nepriklausomybę tiek, kiek reikės.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos Nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos (NSDC) sekretorius Oleksijus Danilovas sukritikavo Vakarų politikus dėl jų dvejonių konfrontuojant su Kremliaus diktatoriumi Vladimiru Putinu, pareikšdamas, kad jie turi „skystus kiaušinius“.

Rugsėjo 5 dieną Kyjivo saugumo forume jis išsakė nuomonę, kad Vakarų demokratijos prisidėjo prie plataus masto Rusijos invazijos į Ukrainą 2022 metais.

Su savo „skystais kiaušiniais“ palaidosite demokratiją, o autokratiniai režimai užgrobs valdžią visame pasaulyje. Ši bjaurybė (Putinas) Vakarų dėka valdžioje jau 23 metus. Kai jis padarė viską, kas netilpo į demokratinius rėmus, jam buvo suteikta galimybė praturtėti. O dabar šitas reikalas atsisuka prieš mūsų laisvus žmones“, – kalbėjo Danilovas.

Tuo pat metu NSDC sekretorius taip pat kritikavo atskirų Vakarų politikų raginimus sėsti su Putinu prie derybų stalo:

 

„Mūsų žmonės kovos už mūsų nepriklausomybę tiek, kiek reikės. Jei kas nors manys, kad mes pasiduosime, kad nusileisime žmogui, kuris šiandien jau nužudė 500 mūsų vaikų ir sėsime prie derybų stalo, tada man tik kyla klausimas: „Kaip jūs apskritai galite su juo kalbėtis?“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(157)
(4)
(153)

Komentarai ()

Susijusios žymos: