Kas bus, kai Ukraina pasieks 1991 m. sienas. Ždanovas skelbia pesimistinę prognozę (Video)  ()

„Oficialių sienų pasiekimas dar nėra visiška pergalė.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dar ne karo pabaiga, pasiekti 1991-ųjų ribas galima bus 2024-ųjų vasaros pradžioje ir tik su sąlyga, kad sąjungininkai suteiks mums viską, ko reikia. Oficialių sienų pasiekimas dar nėra visiška pergalė, šį faktą svarbu dokumentuoti. Čia turėtų padėti mūsų strateginiai partneriai“, – sakė Olegas Ždanovas.

Olego Ždanovo interviu „Apostrophe TV“ galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

Karo ekspertas įvardijo ne tik galimą laiką, kada Ukrainos ginkluotosios pajėgos pasieks 1991 metų administracines sienas, bet ir sąlygas, kuriomis tai padaryti bus įmanoma: „Deja, viskas priklauso nuo tų pačių generolų, tarp jų ir britų. Viskas priklausys nuo ginklų kiekio, jei mums duos tokį ginklų kiekį, kurį mūsų generalinis štabas laiko pakankamu, tada galime kalbėti apie 2024 metų vidurį (vasaros pradžią, kažkur taip). Tada mes gali tikėtis pasiekti 1991 m. sienas, bet tuo karas nesibaigs“.

 

Kartu Olegas Ždanovas išdėstė įvykių, kurie turėtų įvykti po to, kai Ukrainos gynybos pajėgos išlaisvins visas laikinai okupuotas mūsų šalies teritorijas, vaizdą:

„O tada... Čia vėl grįžtame prie savo partnerių, nes tolesnis ugnies sustabdymas ir karo pabaigos dokumentavimas priklausys nuo politinės situacijos aplink Rusijos Federaciją, o ją kuria kolektyviniai Vakarai, kurie šiandien mus palaiko.“

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(36)
(3)
(33)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: