[ŽT] „Itin neigiama naujiena. Tai prieštarauja viskam, ką galima įsivaizduoti...“ JAV sukėlė didžiulį skandalą  ()

Peskovas tvirtina, kad tai „prieštarauja viskam, ką galima įsivaizduoti teisiniu požiūriu“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos vyriausybė „itin neigiamai“ reagavo į JAV valstybės sekretoriaus Antony Blinken pareiškimą, kad JAV perves Rusijos oligarchų pinigus Ukrainai.

Tai pranešė Rusijos prezidento spaudos sekretorius Dmitrijus Peskovas, pažymėdamas, kad tai atves prie teisminių procedūrų“, kurios, anot jo, „jau vyksta“, praneša „Kommersant“.

Tai vienaip ar kitaip sukels teisminį procesą. Nei vienas neteisėto sulaikymo atvejis nebus paliktas be priežiūros. Kiekvienas atvejis, žinoma, yra asmeninis, ir mes turėsime išsiaiškinti detaliai. Tačiau tai turės rimtų padarinių. Taip to nepaliksime. Žinote, „kad kai kuriais atvejais teisminiai procesai jau vyksta. Kai kurie mūsų verslininkai pasiekė sėkmės įvairiose šalyse“, - sakė Peskovas.

 

Tuo pat metu Peskovas tvirtina, kad turto perdavimas Ukrainai, kurios teritorijoje Rusija vykdo plataus masto užkariavimo karą, „prieštarauja viskam, ką galima įsivaizduoti teisiniu požiūriu“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(34)
(14)
(20)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: