[ŽT] „Yra gera žinia ir bloga.“ Žorinas skelbia galingą pranešimą. Kas nutiko prie Bachmuto  ()

„Liko tik griuvėsiai, ir dėl šių griuvėsių vyksta kova.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-09 [ŽT] „Yra gera žinia ir bloga.“ Žorinas skelbia galingą pranešimą. Kas nutiko prie Bachmuto  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kliščijivka, esanti į pietus nuo Bachmuto, netrukus bus visiškai išvaduota iš Rusijos okupacijos.

Jau dabar Ukrainos ginkluotosios pajėgos kontroliuoja didžiąją dalį gyvenvietės. Šia informacija pasidalijo Maksimas Žorinas, 3-iosios puolimo brigados, vadovaujančios puolimui šiame fronto sektoriuje, vado pavaduotojas.

Daugiau nei pusę gyvenvietės kontroliuoja Ukrainos pajėgos. Liko nedaug, turbūt pusantros gatvių, kurias priešas dar dalinai bando suvaldyti, bet jam sekasi labai prastai, tenka po truputį trauktis. Visoje linijoje Kliščijivka - Andrijivka - Kurdiumivka priešas kiekvieną dieną patiria didžiulius personalo nuostolius ir yra priverstas atsitraukti. Jie tiesiog kuria sau naujas pozicijas kelyje, kuriose bando įsitvirtinti“, – sakė Žorinas.

Tai gera žinia. O bloga, jo žodžiais, yra ta, kad iš gyvenvietės nieko neliko, ten nėra nė vieno nesugriauto namo ir šiandien Kleščijivką vadinti gyvenviete tik sąlyginai.

 

„Rusai sunaikino beveik viską, kas ten buvo. Kartais net sunku atspėti, kur buvo gatvė, kur buvo ribos tarp namų. Liko tik griuvėsiai, ir dėl šių griuvėsių vyksta kova“, – sakė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vado pavaduotojas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(45)
(3)
(42)

Komentarai ()

Susijusios žymos: