[ŽT] Rusija bus paralyžiuota. Ukrainos žvalgyba pradeda galingą operaciją  ()

Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiasis žvalgybos direktoratas nustato strateginius objektus Rusijoje ir tada jie naikinami, teigia direktorato vadovo pavaduotojas Vadimas Skibickis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak Skibickio, Ukrainos karinė žvalgyba daugiausia dėmesio skiria svarbiems kariniams ir karinės pramonės objektams, kurie palaiko raketų ir dronų gamybą Rusijoje. Ukraina taip pat noriai stebi ir atakuoja Rusijos objektus, susijusius su logistika ir Rusijos karių grupavimu Ukrainos puolimui.

„Taikinių yra daug. Jie visi, kaip sakoma, sunumeruoti, sudėlioti į hierarchiją, apibrėžta jų reikšmė. Ir mes tikslingai juos naikiname, siekdami sumažinti Rusijos Federacijos potencialą“, – pažymėjo Skibickis.

Skibickis pabrėžė, kad atakų prieš strateginius Rusijos taikinius tikslas – sutrikdyti karinės pramonės gamybos ciklą. „Tai yra būtina norint pasiekti domino efektą, kai sunaikinus vieną įmonę, kitos, kurios yra pririštos prie jos veiklos, nustoja gaminti karinę produkciją. Net rusai pripažįsta, kad mes dirbame ties konkrečiais taikiniais – objektais, kurie palaiko karo eigą. Ir tuo mes skiriamės nuo rusų“, – reziumavo Skibickis.

(172)
(3)
(169)

Komentarai ()

Susijusios žymos: