„Kaip, po velnių, nesinervinsi?! Sušiktas televizorius, greitai jį išmesiu! Genocidas, tiesiog genocidas!“  ()

Z-okupantas metė kaltinimus Putinui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Su Ukraina kovojančios okupacinės Rusijos Federacijos armijos gretose stiprėja protesto nuotaikos. Rusijos kariškis ir žinomas Z-blogeris Jegoras Guzenko („Tryliktasis“) viešai apkaltino Rusijos diktatorių Vladimirą Putiną rusų genocidu.

Rugsėjo 9 d. okupantas „Telegram“ paskelbė isterišką pareiškimą apie V. Putiną, praneša „Dialog.UA“.

J. Guzenką iš kantrybės išvedė tai, kad V. Putinas kartu su Maskvos meru Sergejumi Sobjaninu Rusijos sostinėje džiaugsmingai atidarinėjo kelią, o Ukrainos ginkluotosios pajėgos „šluoja“ rusų karius fronte.

„Tiesiog du vyrukai iš paralelinės realybės! Jie gyvena savo pasaulyje, b#@! (...) Fronte žūsta kareiviai, šitos jo#@$% salos (prie Chersono - red. past.) tiek daug žmonių paguldė, ir toliau guldo! Jie negali išvežti kūnų: vaikinai iš 247-ojo pulko iš 2-ojo bataliono paliko 49 žmones gulėti tame jo#@$% Staromajorske! O jiems p#@$, jie žiūri į gražias mašinytes, s%$@! (...) O rinkimai pas juos... Šalyje buvo vienas žmogus, už kurį aš buvau pasiruošęs balsuoti („Wagner“ vadovas Jevgenijus Prigožinas - red.), lėktuvas nukrito rugpjūčio 23 d. Galime dėti riebų tašką. Arba jie apsivelka karines uniformas, kaip Josifas Visarionovičius, ir paskelbia karo padėtį, arba... O jie žiūri į automobilius... Kaip, po velnių, nesinervinsi?! Įsijungi radiją, ten p$#&, b$@#, paralelinė realybė. Sušiktas televizorius, tuoj išmesiu, „Rossija 24“ – viskas pas juos puiku, o čia pasuki galvą – čia nich#$@ ne puiku, vyksta kažkoks šūdas, rusų tautos genocidas, tiesiog genocidas! (...) Atsimerkit!“ - garso žinutėje abonentams pareiškė Guzenko.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(63)
(0)
(63)

Komentarai ()

Susijusios žymos: