„Rusų pareigūnai prašo paslėpti Ukrainos vėliavas dar porai mėnesių.“ Neįtikėtini įvykiai Kryme  ()

Tai „sala“, čia neįmanoma kažko nuslėpti: kokios okupantų nuotaikos Kryme?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kryme bręsta įdomūs įvykiai.

Krymo totorių Medžliso vadovo pavaduotojas Achtemas Čyjgozas „24 kanalui“ sakė, kad bet kokie įvykiai viename Krymo kampe yra žinomi kitame per kelias minutes, todėl ten nieko paslėpti neįmanoma.

„Kai kas nors nutinka Kerčėje, per kelias minutes jie sužino apie tai Bachčisarajuje. Kai kur nors susirenka kolaborantai, po 2-3 valandų jau žinome, ką jie planuoja, kur bėga, kur ką pirko“, – pažymėjo Čyjgozas.

Anot jo, okupacinės valdžios atstovai jau išsivežė iš pusiasalio savo šeimas, o pareigūnai prašo 2-3 mėnesius paslėpti Ukrainos vėliavas, kol „viso to atsikratys“.

Kaip galima išlaisvinti Krymą?

Ukraina bando perteikti savo partneriams, kad Krymo išvadavimas nereikš „raudonųjų linijų“ pažeidimo. Rusija apskritai neturi galimybių apginti pusiasalio, ką liudija daugybė bepiločių orlaivių atakų ir pastaroji Ukrainos žvalgybos pareigūnų operacija.

 

„Tai „sala“. Jei sutrikdysi logistiką, ten su kai kuriomis pontoninėmis perėjomis nieko išspręsti nepavyks“, – pareiškė Čyjgozas.

Po kelių Krymo tilto atakų rusai jau susiduria su logistikos problemomis. Medžliso vadovo pavaduotojas tai pavadino „nuotoliniu Krymo deokupavimu“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(170)
(3)
(167)

Komentarai ()

Susijusios žymos: