„Tai būtų katastrofa.“ Rusija atakavo JAV ambasadą. Gali būti galinga reakcija  ()

„Bet kokie agresyvūs, tam tikru mastu gana ambicingi Rusijos okupantų veiksmai pagreitina tam tikro turto perdavimo procesą.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Po dar vienos Rusijos Federacijos „Šahedų“ atakos Kyjive pasklido gandai, kad priešas taikėsi tiesiai į JAV ambasados ​​pastatą.

Karo ir politikos apžvalgininkas Oleksandras Kovalenko užsiminė, kad tai gali būti postūmis Ukrainai gauti naujo tipo ginklą.

Bet kokie agresyvūs, tam tikru mastu gana ambicingi Rusijos okupantų veiksmai pagreitina tam tikro turto perdavimo procesą. Praėjusiais metais įvykdyti išpuoliai prieš mūsų energetikos infrastruktūrą paspartino priešlėktuvinių ginklų perdavimo mums procesą“, - sakė jis per transliaciją su žurnalistu Romanu Cimbaliuku.

Kartu jis pabrėžė, kad Vakarų partneriai turi nemažai priežasčių, kodėl Ukrainai neperduoda tolimojo nuotolio ATACMS raketų.

„ATACMS yra operatyvinio-taktinio lygio raketos, jos yra viršgarsinės. Bet vėlgi, tai iš principo yra balistinė raketa. Kodėl jų nedavė? Mat rusai turi gana platų balistinių taikinių perėmimo spektrą, tą patį S-400 kompleksą, tą pačią oro gynybos sistemą BUK-M3. Jie perima balistinius taikinius, ir aš esu įsitikinęs, kad tai pagrindinė priežastis, kodėl iki šiol negavome ATACMS. Pirma, buvo didelė šių raketų perėmimo rizika... Na, ir reputacijos praradimas. Prieš tai gauti ginklai patvirtino aukštą jų technologijų ir patikimumo lygį. Jeigu mums būtų duotos 100 ATACMS, 25 iš jų būtų numuštos, tai ketvirtadalis, tai būtų katastrofa, Rusijos propaganda „spiegtų iš džiaugsmo“, – įsitikinęs Kovalenko.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(63)
(4)
(59)

Komentarai ()

Susijusios žymos: