„Viskas. Su tankais baigta.“ Ukrainos kariai skelbia sensacingą žinią  ()

Bachmuto gynėjas paskelbė, kas nutiko fronte su tankais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kovotojas Denisas Jaroslavskis sako, kad gynybos pajėgos negali judėti į priekį technikos pagalba.

Karas Ukrainoje pamažu persikėlė į kitą lygmenį, kuriame praktiškai nebėra vietos tankų dvikovoms, nes į pirmą vietą vis labiau iškyla tolimosios kovos priemonės, priminė Denisas Jaroslavskis. Tuomet jis išvardijo ginklų rūšis, kurias galima naudoti siekiant veiksmingiau kovoti. Tai artilerija, bepiločiai lėktuvai ir raketos.

Deniso Jaroslavskio interviu „Apostrof TV“ galite peržiūrėti „YouTube“ kanale.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų dalinio vadas paaiškino, kaip keičiasi gynybos pajėgų taktika Bachmuto kryptimi: „Dabar nėra visiško kiekvienos pusės puolimo. Negalime sakyti, kad kažkur mes turime pranašumą, o kažkur priešas turi pranašumą. Dabar mes žengiame į priekį tomis kryptimis, apie kurias visi žino iš atvirų šaltinių. Net tarptautiniai analitikai dabar konstatuoja faktą, kad šis karas persikėlė išimtinai į artilerijos, tolimojo nuotolio (kalbame apie tolimojo nuotolio raketas) ir dronų karą.

 

Dabar mes visiškai ruošiamės perklasifikuoti savo taktinius veiksmus į tris minėtus formatus, nes, deja, visi bandymai dideliu mastu pasistūmėti į priekį su bet kokia technika susiduria su tankiomis minomis, kurios tą pasistūmėjimą labai apsunkina. Viskas. Su tankais baigta. Mes keičiame taktiką, ir tai nėra karinė paslaptis. Nuolat prisitaikome prie mūšio sąlygų“, - užtikrintai kalbėjo Denisas Jaroslavskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(168)
(10)
(158)

Komentarai ()