„Po susitikimo su Š. Korėjos lyderiu Putinas gali nebegrįžti“. KGB agentas skelbia sensaciją  ()

Vladimiras Putinas vyksta susitikti su Šiaurės Korėjos vadovu Kim Jong Unu. Tai gana rizikinga Rusijos diktatoriaus kelionė, nes išvykęs iš Maskvos, jis gali ten nebegrįžti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dabar virš V. Putino kabo grėsmė, kad bet kurią akimirką vėl gali kilti sukilimas. Tai pareiškė Sergejus Žirnovas, buvęs KGB ir Rusijos užsienio žvalgybos tarnybos pareigūnas.

Vienos dienos Jevgenijaus Prigožino sukilimas parodė, kad Vladimiro Putino niekas neapsaugos, pažymi S. Žirnovas. Grėsmė, kad sukilimas prieš Rusijos diktatorių gali bet kada pasikartoti, yra akivaizdi. Klausimas, kas jam vadovaus.

„Prigožinas buvo įmontuotas į Putino vertikalę kaip asmuo, turintis ypatingų įgaliojimų, tačiau jis nebuvo jos pareigūnas. Jam buvo patikėta nusikalstama grupuotė „PMC Wagner“ - nusikaltėliui duotas nusikaltimo įrankis. Jis pajuto savo ypatingą vaidmenį ir tiesiog išprotėjo“, - sakė buvęs KGB karininkas.

Taigi ne veltui Prigožinas tikriausiai buvo likviduotas. Mat kai Rusijoje atsiranda tokių veikėjų, su jais susidorojama nedelsiant. Vadinasi, kas nors panašus į „Wagner“ lyderį gali organizuoti jų sukilimą kitą kartą.

 

„Juokingiausia, kad tada tikrasis Prigožinas kur nors iš Venesuelos, kur jis gali būti, staiga įrašys vaizdo įrašą ir nuvyks pas Putiną“, - ironizavo Sergejus Žirnovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
Autoriai: Edvardas Rimšelis
(60)
(6)
(54)

Komentarai ()