„Žodžiais negali apibūdinti to, kas nutiko naktį.“ Smogė didžiulis konfliktas tarp „Wagner“ ir Rusijos armijos  (2)

Kaista padėtis tarp „Wagner“ kovotojų ir Rusijos armijos, prasidėjo susirėmimai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-14 „Žodžiais negali apibūdinti to, kas nutiko naktį.“ Smogė didžiulis konfliktas tarp „Wagner“ ir Rusijos armijos  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rugsėjo 12 d. naktį Sirijoje kilo konfliktas tarp kadrinės Rusijos armijos ir „Wagner“ kovotojų. Padėtis balansuoja ant karo veiksmų ribos.

Tokia informacija pasidalijo Artimųjų Rytų regione besidarbuojantis Rusijos Z-blogeris, praneša „Dialog.UA“.

„Wagner“ likvidavimo procesas, matyt, yra sudėtingas. Rusijos gynybos ministerija bando sutramdyti sukilėlių grupuotę, o kovotojai, matyt, tam priešinasi. Situacija yra gana įtempta.

Z-tinklaraštininkas tikina, kad jo kovotojų grupės dislokavimas į Palmyrą naktį buvo nutrauktas dėl aštraus konflikto tarp „Wagner“ ir Rusijos gynybos ministerijos. Sprendžiant iš jo žodžių, situacija buvo ties kraujo praliejimo riba.

„To, kas čia vyko naktį, žodžiais negali apibūdinti. Net dar nežinau, ar įmanoma aprašyti, kad nesėtų panikos (reikėtų paklausti griežtų žmonių su antpečiais po striukėmis), bet sirus ištiko šokas, o viskas buvo ant konfrontacijos tarp „Wagner“ ir mūsų Gynybos ministerija ribos... kurios fone vadinamasis „Teisingumo žygis“ būtų vaikų žaidimai... Dėl to nutrūko mano antrosios „archeologų“ grupės permetimas į Palmyrą, nes pravažiavimas per T4 į Palmyrą buvo užblokuotas... Sirai pasakojo springdami, kad viskas buvo kaip filme“, - pareiškė rusų tinklaraštininkas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(131)
(8)
(123)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)