„Antrininkui leido suprasti, kad liko nedaug laiko.“ „General SVR“ skelbia apie paskutinį Putino gimtadienį  (1)

Paskutinis prezidento ruduo gali būti didelės politinės krizės arba didelių pokyčių pradžia.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žmogus, panašus į Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną, susitiko su Nacionalinio ūkio ir viešojo administravimo akademijos rektoriumi Aleksejumi Komisarovu, praneša Rusijos saugumo pajėgoms artimas telegramų kanalas „General SVR“. 

Antrininkas buvo susimąstęs ir liūdnas, net klausdamas apie mokslinio potencialo telkimą nejuokavo, o atrodė sutrikęs. Jo padėtis suprantama, dabar sprendžiamas jo likimas.

Putino sveikata prastėja, tai puikiai žino jo antrininkas, pastaruoju metu jis nuolat pavaduoja prezidentą beveik visuose renginiuose ir susitikimuose.

Ir, žinoma, jis yra informuotas apie būsimus planus. Rugsėjo 26 d. jie antrininkui leido suprasti, kad Putinui liko nedaug laiko, tačiau į jo klausimą, kas bus toliau, atsakyti negalėjo.

Tai lėmė į prezidentą panašaus žmogaus matoma būsena. Didelė tikimybė, kad antrininkas dar kurį laiką bus naudojamas po Putino mirties, tačiau kiek ilgai ir kokiu tikslu, šiandien niekas negali tiksliai pasakyti.

Rusijos prezidento aplinka yra užsiėmusi aktualiais reikalais ir ruošiasi pasveikinti Putiną su paskutiniu gimtadieniu, tačiau planai, kas bus po to, praktiškai neaptariami. Kol Putinas gyvas ir nenušalintas nuo valdžios, antrininko garantuotai prireiks, tačiau po prezidento mirties yra tikimybė, kad antrininko padėtis gali kardinaliai pasikeisti su liūdna jo pabaiga.

 

Rugsėjo 26 d. prezidentas pasijuto taip blogai, kad atsisakė pokalbio telefonu su Irano prezidentu Ebrahimu Raisi ir vėl turėjo dalyvauti antrininkas. Putinas taip pat atsisakė dalyvauti uždaruose susitikimuose nuotoliniu būdu ir bendrauti su artimaisiais. Prezidentą kelis kartus per dieną vizitavo gydytojai, kurie stebi jo būklę ir prireikus padeda. Paskutinis prezidento ruduo gali būti didelės politinės krizės arba didelių pokyčių pradžia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(86)
(8)
(78)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: