[ŽT] Istorija kartojasi. „Raketa smogė per patį štabo susirinkimą. Ten buvo visi...“  ()

Ekspertas pateikė įdomią istorinę paralelę, susijusią su karu Ukrainoje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-28 [ŽT] Istorija kartojasi. „Raketa smogė per patį štabo susirinkimą. Ten buvo visi...“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išpuolis prieš Rusijos Federacijos Juodosios jūros laivyno būstinės pastatą nebuvo atsitiktinis. Didžioji dalis žuvusiųjų buvo vyresnieji pareigūnai.

„Bet kuriuo atveju tikrai žinoma, kad raketa smogė neatsitiktinai. Ji smogė būtent per patį štabo susirinkimą. Ten buvo visi... Akivaizdu, kad didžioji dalis žuvusiųjų buvo vyresnieji pareigūnai. Rusijos Juodosios jūros laivynas laikinai yra be galvos. Jei tarp žuvusiųjų buvo Sokolovas (greičiausiai taip ir buvo)... taip pat puiku“, – sakė buvęs bataliono „Aidar“ kuopos vadas, karo analitikas Jevgenijus Dikijus.

„Rusijos ir Japonijos karas, tuometinio caro režimo nuomone, taip pat turėjo būti „mažas pergalingas karas“. Kuo tai iš tikrųjų virto? Rusijos armijos pralaimėjimą visi puikiai prisimena. Ir tada tai atvedė prie to, ko Kremliaus režimas dabar labiausiai bijo. Rusijos armijos pralaimėjimas detonavo vidinę „sumaištį“, vidinį chaosą. Man atrodo, kad paralelės čia yra visiškai neatsitiktinės, ir galbūt todėl rusams taip nemalonu pripažinti Sokolovo mirtį“, – apibendrino Dikijus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(102)
(4)
(98)

Komentarai ()

Susijusios žymos: